-8.9 C
România
19 ianuarie 2021
Externe

Alerta cu bomba pe aeroportul din Sofia (Bulgaria), un microbuz ar avea un dispozitiv exploziv

Alerta cu bomba pe Aeroportul din Sofia (Bulgaria), un microbuz avea montat un dispozitiv exploziv. Reuters transmite ca microbuzul alb ar avea numere de inmatriculare belgiene, iar presa din Bulgaria, care citeaza autoritatile aeroportului din Sofia, a confirmat informatia.

Zona din fata terminalului 1 al Aeroportului din Sofia a fost inchisa, echipe de genisti intervin in zona unui microbuz unde se crede ca ar fi fost montat un dispozitiv exploziv.

Potrivit relatarilor jurnalistilor internationali, microbuzul suspect ar avea numere de inmatriculare din Belgia, asadar putem specula ca masina ar avea legatura cu ancheta ampla aflata in derulare dupa atentatele de la Paris. Unul dintre suspectii atentatelor este cetatean belgian si este cautat pe intreg continentul european.

Genistii se afla la fata locului pentru a gasi si dezamorsa dispozitivul. Nu se stie cui apartinea microbuzul.

Stiri pe aceeasi tema

Elicopter militar american, prabusit in largul insulei Okinawa

Cristiana Petrariu Bota

Regulile Schengen vor fi revizuite de Comisia Europeana

Cristiana Petrariu Bota

Fatada catedralei Notre Dame din Paris a fost salvata. Ar putea, oare, aceasta nenorocire, sa-i resudeze pe francezi ca natiune?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult