11.4 C
România
28 octombrie 2021
Alerta cu BOMBA la CASA ALBA, in timpul unei conferinte
Externe

Alerta cu BOMBA la CASA ALBA, in timpul unei conferinte

Alertă cu bombă la Casa Albă, marti, în timpul unei conferințe de presă organizata saptamanal. Potrivit presei din SUA, imediat dupa ce a fost semnalata o posibila amenintare cu bomba, sala în care se ţin conferinţele de presă a fost evacuată in cel mai scurt timp, iar membrii echipelor speciale de securitate au intrat cu câini special antrenaţi pentru detectarea explozibililor.

A fost o ameninţare cu bombă prin telefon, potrivit autoritatilor americane. Sala a fost evacuată şi aripa de nord a Casei Albe. Preşedintele Barack Obama nu a fost afectat de alertă şi a rămas în clădire.

Situaţia a revenit la normal în câteva minute, după ce echipele de securitate nu au găsit nimic suspect, iar conferinţa de presă a fost reluată.

Cu câteva ore înainte de acest incident, şi o parte a Senatului SUA a fost evacuată din cauza unei ameninţări cu bombă.

Stiri pe aceeasi tema

Forumul pentru Pace incepe, duminica, la Paris. Iohannis, printre liderii lumii care se vor alatura presedintelui Macron pe Champs-Elysées, la Arcul de Triumf si la reuniunea pentru pace

Ioana Badulescu

Arestari in Ungaria in ancheta refugiatilor morti intr-un camion frigorific. Sefii retelei s-ar afla in Romania

Cristiana Petrariu Bota

Coreea de Nord a lansat o racheta balistica, ONU se afla in alerta

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult