Externe

ALERTA cu BOMBA la Parlamentul Federal de la Bruxelles, cladirea a fost evacuata

ALERTA cu BOMBA la Parlamentul Federal de la Bruxelles. Potrivit primelor informatii, cladirea Parlamentului situata in centrul Bruxelles-ului este evacuata la aceasta ora de trupele de securitate, aripa veche a cladirii fiind deja evacuata.

Oficialii Parlamentului belgian au confirmat alerta cu bomba, precizand ca se opereaza la evacuarea celor aflati in interiorul cladirii.

Zeci de politisti se afla la Parlamentul belgian, iar geniştii verifică în prezent sediul Legislativului European, transmit agentiile de stiri internationale.

Sediul şi împrejurimile Legislativului sunt cercetate de către echipe de poliţie, informează RTBF, care precizează că în interiorul clădirii se află încă oameni neevacuaţi.

Oficialităţile belgiene au confirmat că o parte dintre cei aflaţi în clădire a fost evacuată, transmite, la rândul său, publicaţia La Libre. Parlamentarul Jean-Marc Nollet a transmis pe Twitter că aripa veche a clădirii a fost deja evacuată, iar celelalte persoane aflate în clădire sunt în curs de evacuare.

Stiri pe aceeasi tema

Macel pe bursele americane. Ce urmeaza dupa cea mai mare pierdere de puncte intr-o singura zi de tranzactionare din istorie?

Ioana Badulescu

Marea Britanie il sarbatoreste pe Printul George. Kate Middleton si Printul William au facut public un portret impresionant

Ioana Badulescu

Le Nouvel Observateur: Cine este responsabil de fenomenul fake-news si cum sa punem capat industriei credulitatii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult