Social

ALERTA DE POLIOMELITA! MAE a transmis un avertisment cetatenilor romani

ALERTA de poliomielita pentru cetatenii romani. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis un avertisment, joi, pentru cetatenii romani cu privire la raspandirea la nivel international a virusului poliomielitei, acesta fiind depistat in mai multe tari.

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), raspandirea polio-virusurilor reprezinta o Urgenta de Sanatate Publica de Importanta Internationala si, pentru urmatoarele 12 luni, a recomandat vaccinarea tuturor persoanelor care calatoresc pe termen scurt sau lung in Afganistan, Camerun, Guineea Ecuatoriala, Etiopia, Irak, Israel, Madagascar, Mali, Nigeria, Pakistan, Somalia, Siria si Ucraina.

MAE, despre cotele de refugiati: Preferam un sistem cu cote voluntare si nu obligatorii

Vaccinarea se face cu patru saptamani inaintea calatoriei sau, in cazuri de urgenta, chiar inaintea plecarii. Imunizarea va fi consemnata in “Certificatul de vaccinare sau profilaxie”, carnet care va insoti documentele de calatorie.

Stiri pe aceeasi tema

Legea nr. 29/2018 privind amnistia fiscala pentru vanzatorii de imobile persoane fizice a fost publicata in Monitorul Oficial

Ioana Badulescu

Trupul neinsufletit al pilotului Mircea Craciun, dus la IML Brasov

Cristiana Petrariu Bota

LOTO 4 MAI 2014. Vezi care au fost numerele extrase la cele sase jocuri!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult