8.4 C
România
26 februarie 2024
Breaking News

ALERTA METEO. ANM a emis o noua avertizare potrivit careia ninsorile vor cuprinde intreaga tara in urmatoarele ore

Precipitatiile vor continua si in perioada urmatoare. De la ora 18.00 intra in vigoare o noua alerta meteo de ninsori care va fi in vigoare pana marti la ora 12.00. Potrivit ANM, la noapte si maine va ninge, iar potrivit meteorologilor se mai pot depune inca 10 cm de zapada.

Ninsorile se vor extinde si in regiunile nordice. Informarea meteo de la ora 18.000 vizeaza o extindere a precipitatiilor si in regiunile nordice, cantitatile cele mai mari fiind asteptate tot in regiunile de sud-est.

Pana marti dupa-amiaza, aria ninsorilor va fi in extindere si va cuprinde cea mai mare parte a tarii, insa in Oltenia si Muntenia stratul de zapada nou depus va putea atinge si 10 cm. In Dobrogea si trecator in sud-estul Munteniei precipitatiile vor fi mixte.

HotWeek.ro va prezinta mai jos informarea meteo emisa de ANM.

INFORMARE METEOROLOGICÃ

In vigoare de luni 04.01 ora 18 pana marti 05.01 ora 12
Fenomene vizate: ninsori, precipitaţii mixte, depuneri de polei

În intervalul menţionat, aria ninsorilor va fi din nou în extindere şi va cuprinde cea mai mare parte a ţãrii. Acestea vor fi în general slabe cantitativ, iar în Oltenia şi Muntenia stratul de zãpadã nou depus va mai putea atinge pe arii restrânse 10 cm. În Dobrogea şi trecãtor în sud-estul Munteniei precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.

Notã: Precipitaţiile, în general slabe cantitativ, se vor semnala şi în urmãtoarele zile, dar acestea vor fi mixte favorizând formarea poleiului, în special în regiunile sudice.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

ATENŢIONARE METEOROLOGICàCOD GALBEN

In vigoare de duminica 03.01 ora 14 pana luni 04.01 ora 12
Fenomene vizate: ninsori, intensificări ale vântului, temperaturi scăzute

În intervalul menţionat, ninsorile se vor extinde dinspre sud-vestul extrem al ţãrii şi vor cuprinde treptat regiunile sudice, iar stratul de zãpadã nou depus va fi de aproximativ 10 cm. În Oltenia şi vestul Munteniei vântul va avea intensificãri temporare, atingând la rafalã 50…55 km/h, iar în sudul Banatului 60…70 km/h, viscolind zãpada.
Vremea se va menţine geroasã în majoritatea regiunilor, iar în estul Transilvaniei şi în nordul şi centrul Moldovei, temperatura aerului va coborî local sub -15 grade.

Notã: În sudul Dobrogei, precum şi în estul şi centrul Munteniei, inclusiv municipiul Bucureşti, va ninge slab, îndeosebi în noaptea de duminicã spre luni (3/4 ianuarie), iar vântul va sufla cu 40…45 km/h.

Related posts

Telemedicina a fost reglementata oficial de Guvern, OUG 196/2020 a fost publicata deja in Monitorul Oficial

Ioana Badulescu

Tiberiu Nitu a demisionat din functia de procuror general, presedintele Iohannis i-a acceptat demisia

Lucy Ionesco

Ziua in care Iohannis s-a reorientat spre Antena 3 si a aruncat la cos cam tot publicul reformist pe care il mai avea

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult