Alerta meteo Cod Galben de ninsori, vantul va bate in rafale pana pe 18 ianuarie

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 16, 2017 18:08

Alerta meteo Cod Galben de ninsori, vantul va bate in rafale pana pe 18 ianuarie

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de ninsori şi vânt puternic în judetele din sudul ţării, valabil de luni seară, ora 23.00, până marţi, la ora 14.00, insa alerta ANM s-ar putea extinde. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) reaminteste ca luni seară intră în vigoare o informare meteo de vânt puternic şi ninsori pentru alte judeţe din sudul ţării. 

Vizate de alerta meteorologilor sunt Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa. În intervalul 16 ianuarie, ora 23 – 18 ianuarie, ora 20, este valabilă o informare meteo de vânt puternic şi ninsori slabe pentru alte judeţe din sudul ţării.

Vântul va avea intensificări cu viteze de 40…50 km/h, iar local în judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea şi Vrancea rafalele vor depăşi 55…60 km/h. În Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea temporar vor fi ninsori în general slabe.

Iti recomandam si: Alerta ANM! Ninsorile se intorc, va fi ger in intreaga tara

În Bucuresti, temporar vântul va atinge 40…50 km/h şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab.

Informarea meteorologilor privind ninsorile si intensificarile de vant este valabila de pe 16 ianuarie, ora 23.00, pana pe 18 ianuarie, la ora 20.00.

În intervalul menţionat în regiunile din sudul şi sud-estul ţării vântul va avea intensificări cu viteze de 40…50 km/h, iar local în judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea şi Vrancea rafalele vor depăşi 55…60 km/h. În Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea temporar vor fi ninsori în general slabe.

În zona municipiului Bucureşti temporar vântul va atinge 40…50 km/h şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.