Externe

Alerta terorista in Hanovra. Meciul Germania – Olanda a fost anulat

Alertă teroristă în Hanovra, meciul Germania – Olanda a fost anulat. Naţionala de fotbal a Germaniei se afla în drum spre HDI Arena din Hanovra, marţi seară, în momentul anulării meciului amical cu Olanda, cu aproximativ 90 de minute înainte de ora programată pentru startul jocului, informează site-ul oficial al federaţiei germane. 

„Spectatorilor li s-a cerut să părăsească stadionul rapid, însă fără să intre în panică. În momentul anulării, echipa naţională a Germaniei era în drum spre stadion, însă a făcut cale întoarsă”, se arată pe site-ul Federaţiei Germane de Fotbal (DFB).

„Întotdeauna siguranţa este cea mai importantă. Am încredere că Poliţia a luat decizia bună. Dacă există o situaţie de risc, trebuie luate astfel de măsuri”, a declarat primarul oraşului Hanovra, Stefan Schostok.

Stiri pe aceeasi tema

Profesorul Adrian Mitroi la RFI: Razboiul economic schimba ordinea mondiala

Ioana Badulescu

Inchisori CIA in Romania. Detention Site Black, inchisoarea secreta din Romania – Washington Post

Cristiana Petrariu Bota

Ambasada Federatiei Ruse – Medalii jubiliare „70 de ani de la Victoria in Marele Razboi Patriotic din 1941-1945”

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult