ALEX FLOREA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015: Vocea de aur pe ritm de muzica rock
Viata bate filmul

ALEX FLOREA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015: Vocea de aur pe ritm de muzica rock

ALEX FLOREA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015: Alex Florea a fost vocea de aur care a rasunat pe ritm de muzica rock in editia de vineri, 4 decembrie, a emisiunii Vocea Romaniei. Alex Florea a cântat o melodie de la trupa Holograf care l-a ajutat să-și pună în valoare vocea pe ritmul muzicii rock. Dealtfel, el este concurentul din echipa lui Marius Moga pe care il vom revedea si in editia viitoare a emisiunii Vocea Romaniei.

ALEX FLOREA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015: Pe scena VOCEA ROMANIEI, Alex Florea – concurent din echipa lui Marius Moga, și-a depășit limitele și a arătat că poate, chiar dacă nu a luat lecții de canto.

ALEX FLOREA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015: „A cântat-o într-un mare fel”, a zis Moga. „Îmi place foarte mult relația ta cu scena, foarte mult și cred că ăsta este un atuu foarte puternic pentru tine, și relația cu camera și energia care vine din corporalitatea ta. Foarte bine!”, l-a lăudat Tudor Chirilă.

TOMI WEISSBUCH, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Go, Tobi, go! Bravo, tu si chitara ta sunteti magie!

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Publicul l-a ales sa mearga mai departe la Vocea Romaniei

ALEX FLOREA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015: Loredana a avut, și ea, numai cuvinte de laudă: „Ești… fenomen. Foarte fierbinte, nu caliente, mai mult decât caliente. Ai reușit să faci dintr-un cântec pe care noi îl știm de-atâta timp, să îl faci al tău (…). Ești o stâncă!”.

ALEX FLOREA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015: Iar Smiley i-a recunoscut autenticitatea: „Am avut ocazia să cânt cântecul ăsta și știu care e puterea piesei, piesa are puterea asta să ridice publicul în picioare, să ne facă pe toți să tresărim, dar ce mi-a plăcut mie în seara asta la tine este că ești adevărat”, i-a spus Smiley.

VOCEA ROMANIEI, 4 DECEMBRIE 2015: VOCEA ROMANIEI LIVE. Ei sunt concurentii cei mai buni!

Articole asemănătoare

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 28 REZUMAT, 27 APRILIE 2017

Delia Ion

BACALAUREAT 2015. SUBIECTE BAC 2015. Proba competentelor digitale. Proba D

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii lui Elly, victorie zdrobitoare asupra Biancai!

Delia Ion