Alexandru Arsinel a fost operat pe cord, medicii de la Spitalul Universitar i-au montat un stent

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu decembrie 11, 2017 13:48

Alexandru Arsinel a fost operat pe cord, medicii de la Spitalul Universitar i-au montat un stent

Actorul Alexandru Arsinel a fost operat pe cord, luni, dupa ce a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar cu dureri toracice puternice. Potrivit Antena 3 Alexandru Arsinel a fost operat luni dimineata, medicii montandu-i un stent.

Alexandru Arsinel a facut infarct duminica, au precizat medicii. Actorul va mai ramane internat in spital in jur de 2-3 zile.

″(…) A fost supus mai multor analize medicale. S-a decis internarea în Secţia de cardiologie a Spitalului Universitar. Pentru a avea şi o părere medicală mai amănunţită a venit şi domnul profesor Vinereanu care l-a examinat şi a decis împreună cu domnia sa să continue investigaţiile în cursul dimineţii de astăzi. Astăzi a fost spus unei coronarografii în urma căreia s-a decis implantarea unui stent pe artera interventriculară anterioară inimii. Starea domniei sale este acum favorabilă, este conştient, cooperant, stabil hemodinamic, respirator, mănâncă, este foarte bine. În funcţie de evoluţia ulterioară domnul profesor Vinereanu împreună cu medicii Secţiei de cardiologie vor decide ziua când domnul Alexandru Arşinel va putea fi externat”, a spus managerul.

“Actorul a fost dus la Spitalul Universitar cu o durere toracica, dar echilibrat hemodinamic, respirator”, declarau, pentru Agerpres, duminica durse medicale din cadrul Spitalului Universitar.

Actorul, in varsta de 78 de ani, a fost supus, in urma cu patru ani, unui transplant de rinichi.

Interventia pe cord a venit dupa in luna noiembrie atat partenera lui de scena, Stela Popescu, cat si actrita Cristina Stamate au murit.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.