Viata bate filmul

ALEXANDRU MOISE, X FACTOR 2015. VIDEO. Te prapadesti de ras daca-l asculti!

ALEXANDRU MOISE, X FACTOR 2015. Editia X FACTOR de vineri, 16 octombrie 2015 s-a incheiat cu Alexandru Moise, un concurent care nu se afla pentru prima data la un concurs de talente si nici la X FACTOR. Juriul X FACTOR l-a recunoscut si l-a lasat sa-si prezinte numarul, dupa ce la editia precedenta X FACTOR nu a fost unul lipsit de incidente. Vedeti mai jos cum a cantat.

ALEXANDRU MOISE, X FACTOR 2015. Alexandru Moise nu s-a lasat mai prejos, desi a fost respins pana acum de juriul talent-show-urilor la care a fost cu insistenta. A cantat o piesa indrazneata pentru el, mai exact piesa lui Dan Bitman „Si ingerii au demonii lor”. Alexandru moise cantat piesa lui Bitman in stilul sau caracteristic, iar sala s-a prapadit de ras. La fel si publicul X FACTOR.

ALEXANDRU MOISE, X FACTOR 2015. A urmat un adevarat spectacol de ras si voie buna, acompaniat la tobe de nimeni alta decat Delia. Din pacate, Alexandru si primit si de aceasta data trei de NU si, cel mai probabil, il vom revedea la anul.

ANDREI IONITA, X FACTOR 2015. VIDEO. Andrei din Chisinau, cantec manifest VIRAL la X FACTOR

Alexandru Moise si manelele

Sezonul trecut, Alexandru ne-a prezentat varianta manelizată a hit-ului ”Acasă”, iar anul acesta a vrut să dea lovitura cu piesa lui Dan Bittman, ”Și îngerii au demonii lor”. Alexandru Moise, băiat de valoare din Șuțești, e topit după X Factor.

Vine an de an și continuă să ne surprindă, deși abordarea pieselor rămâne ”solo, pe valoare”. Și îngerii au MANEAUA looooorrrrr, ar putea suna titlul versiunii pe care ”Barosanul Barosanilor” o interpretează pe scena de la X Factor.

Delia e prinsă de ritm, Ștefan Bănică așteaptă descătușarea, în timp ce Horia Brenciu îl ajută imediat la o primă eroare. Un vers, două, trei, mai că ne așteptam să plouă cu dedicații, dar a meritat din plin să așteptăm refrenul.

Eh, din păcate pentru Alexandru, jurații nu au aruncat în el cu bani și l-au trimis acasă. Ce-i drept, mult mai bine decât în primul sezon. Delia a zis DA, Ștefan s-a oprit la NU, iar Horia a făcut 2-1 pentru DA-uri. Insuficient pentru a merge în etapa următoare, dar suficient pentru o asemenea… ”cântare”. La mai mare, barosane!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3. Imagine de colectie cu Andrei si Cristina in prim-plan

Delia Ion

MERYEM EPISODUL 27 REZUMAT, 13 AUGUST 2018

Ioana Badulescu

DILA EPISODUL 22 IUNIE 2015, EPISODUL 37. Dila rupe definitiv relatia cu Riza si decide sa se intoarca la Istanbul

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult