11.4 C
România
28 octombrie 2021
ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO. Ropote de aplauze!
Viata bate filmul

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Ropote de aplauze!

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Juriul si publicul showului ROMANII AU TALENT 2016 au fost hipnotizati de momentul lui Alexandru Precup. A starnit ropote de aplauze atunci cand a ajuns la refren si a primit patru de DA de la juriul Romanii au Talent!

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Tanarul Alexandru Precup este pasionat de grafica si si-ar dori sa lucreze intr-o firma la care sa creeze jocuri, insa se pare ca are taletne ascunse. Alexandru Precup a reusit sa impresioneze juriul de la Romanii au talent cu un moment diferit fata de pasiunile sale.

Tanarul de 21 de ani a urcat increzator pe scena de la Romanii au Talent si a interpretat foarte bine piesa „Time is running out” a celor de la Muse, spre surprinderea si incantarea celor patru jurati.

RAZVAN OPREA LA ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Moment emotionant la caval

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Desi la prima impresie pe care a lasat-o nu a fost una foarte puternica, in clipa in care si-a inceput reprezentatia, Alexandru Precup a reusit sa-i incante pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, mai ales ca publicul l-a placut imediat si a inceput sa-l sustina inca din timpul interpretarii, momentul devenind unul de neuitat.

Toti cei patru jurati au ajuns la concluzia ca Alexandru Precup merita sa mearga mai departe in concurs. Andi Moisescu a apreciat curajul de care a dat dovada tanarul alegand o asemenea melodie, iar ceilalti trei jurati l-au felicitat pentru momentul pe care l-a prezentat pe scena de la Romanii au talent.

Vezi si: ANDRA GOGAN LA ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO

ROMANII AU TALENT, 8 APRILIE 2016. LIVE ONLINE VIDEO. Momente incredibile de talent si emotie!

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 73 REZUMAT, 2 IULIE 2018

Delia Ion

ANDREI VERSACE, IN PUII MEI 2016, 19 octombrie: Sunt bunul samaritean, in fiecare zi cedez locul in troleibuz. VIDEO

Delia Ion

INSCRIERE CLASA PREGATITOARE 2018 – 2019. Intre 8 si 26 martie se desfasoara prima etapa de inscriere. Acte necesare

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult