ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO. Ropote de aplauze!
Viata bate filmul

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Ropote de aplauze!

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Juriul si publicul showului ROMANII AU TALENT 2016 au fost hipnotizati de momentul lui Alexandru Precup. A starnit ropote de aplauze atunci cand a ajuns la refren si a primit patru de DA de la juriul Romanii au Talent!

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Tanarul Alexandru Precup este pasionat de grafica si si-ar dori sa lucreze intr-o firma la care sa creeze jocuri, insa se pare ca are taletne ascunse. Alexandru Precup a reusit sa impresioneze juriul de la Romanii au talent cu un moment diferit fata de pasiunile sale.

Tanarul de 21 de ani a urcat increzator pe scena de la Romanii au Talent si a interpretat foarte bine piesa „Time is running out” a celor de la Muse, spre surprinderea si incantarea celor patru jurati.

RAZVAN OPREA LA ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Moment emotionant la caval

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Desi la prima impresie pe care a lasat-o nu a fost una foarte puternica, in clipa in care si-a inceput reprezentatia, Alexandru Precup a reusit sa-i incante pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, mai ales ca publicul l-a placut imediat si a inceput sa-l sustina inca din timpul interpretarii, momentul devenind unul de neuitat.

Toti cei patru jurati au ajuns la concluzia ca Alexandru Precup merita sa mearga mai departe in concurs. Andi Moisescu a apreciat curajul de care a dat dovada tanarul alegand o asemenea melodie, iar ceilalti trei jurati l-au felicitat pentru momentul pe care l-a prezentat pe scena de la Romanii au talent.

Vezi si: ANDRA GOGAN LA ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO

ROMANII AU TALENT, 8 APRILIE 2016. LIVE ONLINE VIDEO. Momente incredibile de talent si emotie!

Stiri pe aceeasi tema

BAKE OFF ROMANIA, 4 APRILIE 2016. Retete de la cofetari talentati si multa voie buna!

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 30 MARTIE 2016. Zi cu meciuri in Liga 1, in play-off si in play-out

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 30 REZUMAT, 22 NOIEMBRIE 2016. Inima lui Kahraman, coplesita de durere dupa pierderea lui Elif

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult