Varujan Vosganian
Politica

Alianta dintre ALDE si Pro Romania s-a incheiat dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a anuntat ca alianta electorala pe care partidul sau o avea cu Pro Romania s-a incheiat dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. 

„Astazi, alianta noastra electorala cu Pro Romania s-a incheiat. Fiecare partid porneste pe drumul sau, separat”, a anuntat Varujan Vosganian, la Antena 3.

Potrivit lui Vosganian, alianta a avut un singur obiectiv: sustinerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Protocolul, parafat de Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, data din luna august.

„Sigur ca in Parlament putem vota legi impreuna, am votat si legi in unanimitate, dar in ceea ce priveste formalizarea printr-o intelegere care sa aiba un obiectiv comun, aceasta intelegere se incheie azi”, a adaugat Varujan Vosganian.

Liderii ALDE si Pro Romania au semnat, pe 28 august, o alianta pentru perioada alegerilor prezidentiale pentru sustinerea actorului Mircea Diaconu in cursa pentru Cotroceni.

Articole asemănătoare

Romanii din strainatate vor putea vota timp de trei zile, a decis Senatul Romaniei

Lucy Ionesco

Florin Iordache sustine ca nu vor fi preluate toate recomandarile Comisiei de la Venetia, precizand ca nu a cerut asistenta acestui for

Ioana Badulescu

DNA isi prezinta miercuri raportul de activitate, la sedinta va participa si presedintele Iohannis

Ioana Badulescu