-0.4 C
România
26 ianuarie 2021
Liviu Dragnea, impins spre functia de premier: Are sustinerea intregului partid!
Politica

Alianta intre PSD si partidul lui Basescu? Ce spune Dragnea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre posibilitatea de ca social-democratii sa faca alianta cu partidul lui Traian Basescu, la solicitarea jurnalistilor. Intrebat de reporteri daca este posibila o eventuala alianta intre PSD si partidul lui Traian Basescu, oricum s-ar numi el, Dragnea a raspuns parafrazand o vorba celebra: „Ex Clus!”.

„Asa ceva nu se poate. Niciodata PSD-ul, sau eu, daca voi fi presedintele acestui partid, in viata si liber la momentul acela, nu voi accepta ca PSD-ul sa faca alianta cu partidul lui Traian Basescu.

Indiferent cum se va numi acel partid. PSD nu se poate alia cu partidul lui Traian Basescu nici cu pistolul la cap”, a spus Liviu Dragnea intr-o emisiune TV.

Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Justitiei: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata. Ateptam publicarea in Monitorul Oficial si fiecare sa isi indeplineasca obligatiile

Ioana Badulescu

Theodor Paleologu considera ca “nu este acceptabil ca o unitate a Jandarmeriei Romane sa defileze pe sub Arcul de Triumf”

Ioana Badulescu

Legea privind pensiile speciale ale functionarilor publici parlamentari, adoptata de Camera Deputatilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult