ALIMENTE PERICULOASE! Sunt delicioase, dar daca le mananci risti sa te imbolnavesti de cancer?

Bogdan
By Bogdan iunie 23, 2016 16:06

ALIMENTE PERICULOASE! Sunt delicioase, dar daca le mananci risti sa te imbolnavesti de cancer?

Cancerul este cea mai temuta boala a acestui secol, iar cauza o reprezinta de multe ori alimentele pe care le mancam in fiecare zi. Majoritatea sunt foarte gustoase, insa efectele asupra sanatatii noastre sunt dramatice, daca sunt consumate un timp indelungat. Pentru a evita o posibila imbolnavire, specialistii ne recomanda sa acordam o atentie sporita alimentatiei, pentru ca numeroase produse pe care le consumam zilnic in farfurie pot produce cancer.

Unul dintre alimentele cu cel mai mare risc este carnea procesată, care se face vinovată de apariţia cancerului, dar și a bolilor de inimă. Si somonul si pestele afumat este cancerigen.

Vizionarea unui film este mai interesată atunci când este însoţită de popcorn. Numai că cel făcut în cuptorul cu microunde nu este deloc indicat. Specialiştii ne avertizează că punga în care se află popcornul conţine o toxină pe care o putem întâlni în teflon. Oamenii de știință au testat efectele popcornului asupra animalelor de laborator. Animalele care au mâncat popcornul au devenit infertile sau au făcut cancer.

Oricât de delicios ar fi, somonul afumat este contaminat cu tot felul de chimicale cancerigene precum antibiotice şi pesticide. Din aceeaşi categorie fac parte toate tipurile de peşte afumat.

Iti recomandam si: PLEXUL SOLAR sau creierul abdominal. Modul incredibil prin care te poti vindeca si iti poti controla starea de sanatate

Vindeca cancerul in cateva saptamani! Medicul Leonard Coldwell si marturia unei romance care s-a vindecat de cancer prin reteta sa

E bine să evităm prepararea pe grătar, cu cărbuni sau la flacără directă, a cărnii şi a peştelui. Când carnea (de vacă, porc, pasăre sau peşte) e gătită la temperaturi foarte înalte, aminoacizii constituenţi reacţionează cu creatina (o altă substanţă componentă care se găseşte în muşchi) şi formează amine heterociclice, considerate a fi carcinogene. Există studii care leagă consumul excesiv de carne prăjită sau preparată la grătar de cancerul de stomac şi colorectal.

Un alt grup de carcinogeni e reprezentat de hidrocarburile aromatice policiclice, produse tot în condiţiile în care gătim carnea la temperaturi înalte sau la flacără directă. Este recomandată utilizarea cărbunilor când sunt mai puţin încinşi şi a cărnurilor mai slabe. Grăsimea care se topeşte pe grătar înteţeşte focul, provoacă flăcări si fum, iar fumul conţine hidrocarburile policiclice canceringene.

Chipsurile sunt prăjite la temperaturi ridicate ca să devină crocante, iar acest proces poate elibera o toxină pe care o putem găsi în ţigări. Prăjirea sau gătirea intensă a alimentelor bogate în amidon (cartofi prăjiţi, chipsuri de cartofi, alte snack-uri) conduce la formarea de acrilamidă, care este o substanţă cu potenţial cancerigen. Un motiv în plus să evităm astfel de preparate.

Sursa: Unica

HotWeek.ro iti recomanda si: Totul despre leguma despre care Bill Gates spunea ca poate salva omenirea

HREANUL, cel mai bun antibiotic natural. Tratamentul cu hrean vindeca sinuzita si reumatismul

O noua metoda de tratare a cancerului a dat rezultate fara precedent. VIDEO

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.