Viata bate filmul

Alin Cojoaca, castigatorul finalei de popularitate NEXT STAR din 5 mai 2016. VIDEO

CASTIGATOR FINALA DE POPULATATE NEXT STAR 2016. Alin Cojoaca, un copil nevazator in varsta de 13 ani, a castigat finala de popularitate NEXT STAR 2016 de joi, 5 mai. Copilul are o poveste de viata emotionanta si a reusit sa-i impresioneze pe telespectatori prin numarul sau de escalada pe stanci, desi nu vede. In finala de popularitate NEXT STAR 2016, juriul format din Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL a avut doar un rol consultativ, votul decisiv fiind dat de telespectatori. VIDEO MAI JOS.

CASTIGATOR FINALA DE POPULATATE NEXT STAR 2016. “Pentru finala aceasta, m-am cățărat pe stâncă, la munte”, a spus Alin Cojoaca inainte de finala de popularitate NEXT STAR 2016. Alin Cojoaca le-a oferit tuturor o adevarata lecție de ambiție și curaj! Iar telespectatorii l-au rasplatit din plin, oferindu-i titlul de castigator al finalei de popularitate NEXT STAR 2016, trofeu care ii ofera si suma de 5.000 de euro.

Vezi aici detalii din finala de popularitate Next Star 2016

CASTIGATOR FINALA DE POPULATATE NEXT STAR 2016. A fost muzica, dans, acrobație, talent, simpatie, într-un cuvânt: LIPICI!. Tot ce ți-ai putea dori pentru o Finala de Popularitate perfecta. Premiul de popularitate de 5.000 de euro a fost câștigat de Alin. 

În finala de popularitate a sezonului 6 „Next Star”, Alin Cojoacă, copilul nevăzător, face cățărări pe stâncă la indicațiile antrenorului.

Alin Cojoacă are 13 ani și este din București. Chiar dacă nu vede lumina zilei și stânca pe care se cațără, Alin iubește să facă foarte des cățărări.

”Mie îmi place să mă cațăr de când am fost la primul antrenament cu școala. Mi-a plăcut sportul ăsta.”, mărturisește Alin.

LUCA MARIN, LA NEXT STAR DIN 10 MARTIE 2016. VIDEO. Pustiul care cucerit juriul de la Next Star

ERIC ENACHE, PILOTUL NEXT STAR DIN 14 APRILIE 2016. Viseaza sa ajunga pilot de Formula 1

NEXT STAR 5 MAI 2016, CASTIGATOR FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. In finala de popularitate, telespectatorii l-au putut revedea pe Alin (13 ani), din București, puștiul nevăzător care practică escalada sportivă. Tot joi au venit la “Next Star” Luca (6 ani), din București, un puști care spune că se pricepe “la dans, saxofoane și clarinet” și care deține recordul de vizualizări pe youtube, în acest sezon, și Ana (9 ani), din Sibiu, o fetiță care nu a făcut nici o pregătire vocală, dar care cântă minunat muzică de operă.

NEXT STAR 5 MAI 2016, CASTIGATOR FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Joi seara, în competiția pentru premiul de popularitate au mai intrat: Bianca (12 ani, Drăgășani), Alexia (12 ani, Reghin), Mario (10 ani, Oradea), Denisa (8 ani, București), Bianca Pană (10 ani, comuna Aluniș, jud Prahova), Daria (12 ani, Medgidia), Sofia (6 ani, Focșani) și Remi (13 ani, Corabia) care, cu momentele lor artistice, vor încerca să-i impresioneze pe toți cei aflați în fața micilor ecrane.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM CASA PARIURILOR RUSALII 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR 1 IUNIE, 2 IUNIE, 3 IUNIE, 4 IUNIE SI 5 IUNIE 2017

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR, EP. 69 REZUMAT 25 IULIE 2016. Dilara isi poate pierde copilul

Delia Ion

REZULTATE LOTO 6 MARTIE 2016. NUMERE LOTO 6 DIN 49, JOKER, NOROC LA TRAGEREA SPECIALA DE PRIMAVARA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult