Alina Gorghiu
Politica

Alina Gorghiu anunta schimbari in PNL care vor fi validate la Consiliul National de vineri

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat, luni, o serie de schimbari in PNL care urmeaza sa fie validate la Consiliul National al partidului de vineri, 11 decembrie.

Printre deciziile anuntate de copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga se numara criteriile de integritate, accelerarea unificarii structurilor, unificarea organizatiilor si organizarea functiilor din PNL.

„S-au luat cateva decizii importante pentru viitorul PNL si in privinta organizarii consiliului care va avea loc pe 11 decembrie. Cele mai importante decizii luate vi le prezentam pe scurt, ele se vor concretiza prin dezbateri si vot in consiliul national de coordonare. Comisia PNL face o propunere. Criteriile de integritate vor fi un punct de dezbatere, al doilea punct important va fi accelerarea unificarii structurilor, unificarea organizatiilor, organizarea functiilor din PNL”, a explicat Gorghiu.

Ilie Bolojan urmeaza sa fie numit secretar general al PNL, iar Catalin Predoiu presedinte al PNL Bucuresti. Alina Gorghiu a tinut sa precizeze ca Marian Petrache, Teodor Atanasiu sau Anca Boangiu nu vor fi sanctionati in Consiliul PNL prin noile decizii, care s-au luat si cu acordul lor.

„Va fi un nou start pentru PNL”, a dat asigurari Alina Gorghiu.

S-a discutat unificarea secretariatului general. Hotararea initiala se referea la candidatii de municipiu care vor ocupa functia de presedinte unic in organizatie. La acea hotarare in urma discutiilor am decis sa facem un pas inainte respectiv ca secretar general sa devina o functie unica. Functia va fi ocupata de Ilie Bolojan. Este o propunere.

Nimeni – nici domnul Petrache, domnul Atanasiu, doamna Boagiu – nu a fost sanctionat prin aceasta decizie. E o decizie luata prin consens cu acesti oameni, o decizie care arata ca fiecare dintre noi am inteles ca alta cale decat aceea de a merge inainte nu avem. Va fi un nou start pentru PNL”, a adaugat copresedintele PNL.

Related posts

Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel tarziu pana pe 31 ianuarie, a anuntat secretarul BP din Camera Deputatilor

Lucy Ionesco

Ce spune Mircea Geoana despre dosarul in care a fost condamnat Ioan Niculae

Lucy Ionesco

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ministrul francez Jean-Yves Le Drian

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult