alina-gorghiu
Politica

Alina Gorghiu, invinsa de Iulian Dumitrescu ca lider de grup al senatorilor PNL

Alina Gorghiu a fost invinsa de Iulian Dumitrescu la conducerea grupului PNL din Senat. Iulian Dumitrescua castigat la voturi in fata Alinei Gorghiu si este noul lider de grup al senatorilor liberali.

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, un apropiat al presedintelui Ludovic Orban, a fost ales noul lider al senatorilor liberali, el castigand aceasta functie cu 14 voturi, impunandu-se in fata contracandidatului Alina Gorghiu, care a obtinut 13 voturi.

Iulian Dumitrescu il inlocuieste pe Mario Oprea, cel care a fost lider de grup al senatorilor PNL in sesiunea precedenta.

Dumitrescu este presedintele PNL Prahova si a fost ales, pentru a doua oara, senator pe listele liberalilor la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

La Camera Deputatilor, lider de grup este Raluca Turcan.

Stiri pe aceeasi tema

Legea offshore a fost promulgata de presedintele Iohannis. Ce prevede actul care reglementeaza conditiile de exploatare a rezervelor de gaze naturale din Marea Neagra

Cristiana Petrariu Bota

Legea salarizarii a inceput sa produca grave discriminari intre aceleasi categorii de angajati, atrage atentia PNL

Delia Ion

Ion Ochi si-a dat demisia din Parlament

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult