Alina Gorghiu va naste in mai: Nu cred ca voi sta in concediu

Bogdan
By Bogdan martie 30, 2016 19:12

Alina Gorghiu va naste in mai: Nu cred ca voi sta in concediu

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, urmeaza sa nasca la sfarsitul lunii mai, insa spune ca nu crede ca isi va lua concediu pentru cresterea copilului. In privinta proiectului privind indemnizatiile pentru mame, deputatul PNL a spus ca impactul bugetar nu este atat de mare, iar Guvernul ar putea face un efort sa rezolve aceasta problema, transmite Agerpres.

Intrebata miercuri, la Palatul Parlamentului, daca s-a gandit cat va sta in concediu pentru cresterea copilului, Alina Gorghiu a spus: “Nu m-am gandit in momentul acesta si va marturisesc ca nu cred ca voi sta in concediu”.

“Eu cred ca sursa de finantare, daca exista vointa parlamentara si dialog cu factorul guvernamental, se va gasi fara nicio problema. Impactul nu este atat de mare precum se sperie unii sau altii, motiv pentru care, cu putina atentie si cu putin efort si cu putina dedicare pentru ideea de demografie corecta in Romania, Guvernul va face un efort si va rezolva si problema de impact bugetar”, a mai spus Gorghiu.

Citeste si: Legea indemnizatiei pentru mame a fost adoptata si vizeaza si mamele care au nascut deja

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, cu 263 de voturi “pentru”, proiectul de lege prin care se elimina plafonul maxim al indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului si prin care se stabileste ca aceasta va fi acordata pana cand copilul implineste doi ani.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.