Gabriela Firea
Politica

Alina Tarcevschi, numita de Gabriela Firea sef de cabinet la Primaria Capitalei

Alina Tarcevschi a fost numita de primarul general Gabriela Firea sef de cabinet la Primaria Capitalei. Aceasta a fost, din octombrie 2016, consilier personal pentru relatii externe si protocol din octombrie 2016, iar numirea in functia de sef de cabinet a intrat in vigoare incepand cu data de 31 ianuarie, informeaaz HotNews.ro.

Alina Tarcevschi a terminat ASE-ul si este nasa de cununie a Gabrielei Firea, precizeaza sursa citata. Inainte de a activa la Primaria Generala, Alina Tarcevschi a fost consultant pe comunicare/relatii cu presa la Prefectura Ilfov, director BTL si PR la Intact Media Group si sef serviciu la departamentul purtatorului de cuvant al Guvernului.

Potrivit declaratiei de avere depusa de Gabriela Firea in vara anului 2016, Alina Tarcevschi ii datoreaza primarului general 27.000 de euro, un imprumut dat in nume personal. In 2013, Alina Tarcevschi avea imprumutati de la Gabriela Firea 42.200 de euro, dar a restituit deja o buna parte din suma.

Vezi CV-ul Alinei Tarcevschi pe site-ul HotNews.ro

Stiri pe aceeasi tema

Dragnea: Mare minune daca nu apare vreun nebun sa-mi faca vreun denunt

Cristiana Petrariu Bota

Daniela Barsan va coordona biroul de presa al Presedintiei

Corina Alexandru

Basescu despre limbajul diplomatiei la intalnirea lui Iohannis cu Obama

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult