Allview intra in piata cu modelul X1 Xtreme foarte competitiv

Bogdan
By Bogdan februarie 25, 2014 17:58

Allview intra in piata cu modelul X1 Xtreme foarte competitiv

Allview anunta, cu entuziasm, ca X1 Xtreme, ultimul model ansamblat in Romania, este superior produselor Apple si Samsung.

Smartphone-ul X1 Xtreme a fost clasata mai bine decat ceilalti competitori, in cadrul testelor AnTuTu Benchmark.

Noua creatie Allview dispune de un design unibodz si un dispay HD de 5,5 inch, cu suprafata Gorilla Glass, important fiind faptul ca ecranul acopera 77,5% din suprafata frontala.

Smartphone-ul X1 Xtreme aduce in premiera pentru Allview un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 la 2,15 GHz, compatibilitate cu tehnologia NFC, camera principala de 16 MP si camera frontala de 8MP.

Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand din 31 martie 2014 la pretul de 1.999 lei.

„Proiectul X1 Xtreme urmeaza o viziune din luna decembrie a anului 2012 pe care am dezvaluit-o si in calendarul anual al companiei, iar astazi a devenit realitate. Am dus tehnologia la extrem si am creat un device de top care le ofera utilizatorilor tot ce si-ar putea dori de la un smartphone: design inovator, procesare ultra-rapida si o experienta foto impresionanta. Dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare existente in momentul actual pe piata, Qualcomm Snapdragon 800, device-ul se afla in prezent pe primul loc in AnTuTu Benchmark, unde a obtinut un scor de peste 34.700 de puncte”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

AnTuTu Benchmark este cel mai apreciat sistem de testare a capacitatilor unui smartphone, iar telefonul considerat cel mai puternic la ora actuala, Samsung Galaxy Note 3, a obtiunut un scor de 34.652.

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.