-1.1 C
România
7 decembrie 2023
Stiri locale

Altex va dota integral sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt

Retailer-ul Altex a anuntat ca va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, devastata pe 14 noiembrie de un puternic incendiu. Dan Ostahie, CEO al companiei Altex, a precizat ca in prezent se afla in desfasurare dotarea sectiei ATI de la Spitalul din Piatra Neamt cu aparatura de cea mai buna calitate astfel incat, impreuna „sa luptam pentru vietile pacientilor”. 

Retailer-ul va acoperi integral costurile pentru ca sectia de terapie intensiva sa fie dotata cu aparatura necesara pentru a relua activitatea.

„Intr-un astfel de moment, cand ne confruntam cu o tragedie nationala, este important sa actionam rapid pentru ca fiecare secunda conteaza. Ne ocupam sa aducem in sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt aparatura de cea mai buna calitate pentru ca impreuna sa depasim acest moment, sa luptam pentru vietile pacientilor, iar viitorul sa ne gaseasca mult mai pregatiti”, declara Dan Ostahie, CEO Altex.

Astfel, au fost achizitionate si livrate catre Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt: ventilatoare mecanice VG70, monitoare Comen cu module pentru terapie intensiva, monitoare de transport, infuziomate, injectomate, targi si videolaringoscop. Valoarea aparaturii se ridica la peste 200.000 de euro, se arata intr-un comunicat al Altex.

 

Related posts

Balul Vienez de la Timisoara, cel mai mare eveniment caritabil de pe Bega, se va desfasura in 26 noiembrie

Lucy Ionesco

Centrul de Transfuzii Sanguine Constanta face apel la populatie sa doneze sange: Va rugam insistent sa donati sange, indiferent de grupa sanguina!

Lucy Ionesco

Scoli inchise luni, 26 februarie 2018, in judetul Constanta din cauza vremii nefavorabile

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult