8.1 C
România
27 septembrie 2021
Stiri locale

Altex va dota integral sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt

Retailer-ul Altex a anuntat ca va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, devastata pe 14 noiembrie de un puternic incendiu. Dan Ostahie, CEO al companiei Altex, a precizat ca in prezent se afla in desfasurare dotarea sectiei ATI de la Spitalul din Piatra Neamt cu aparatura de cea mai buna calitate astfel incat, impreuna „sa luptam pentru vietile pacientilor”. 

Retailer-ul va acoperi integral costurile pentru ca sectia de terapie intensiva sa fie dotata cu aparatura necesara pentru a relua activitatea.

„Intr-un astfel de moment, cand ne confruntam cu o tragedie nationala, este important sa actionam rapid pentru ca fiecare secunda conteaza. Ne ocupam sa aducem in sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt aparatura de cea mai buna calitate pentru ca impreuna sa depasim acest moment, sa luptam pentru vietile pacientilor, iar viitorul sa ne gaseasca mult mai pregatiti”, declara Dan Ostahie, CEO Altex.

Astfel, au fost achizitionate si livrate catre Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt: ventilatoare mecanice VG70, monitoare Comen cu module pentru terapie intensiva, monitoare de transport, infuziomate, injectomate, targi si videolaringoscop. Valoarea aparaturii se ridica la peste 200.000 de euro, se arata intr-un comunicat al Altex.

 

Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Firea a fost operata laparoscopic intr-un spital din Bucuresti din cauza unei afectiuni gastro-intestinale acute

Cristiana Petrariu Bota

Apele Dunarii incep sa creasca in Dobrogea, depasind cota de atentie

Ioana Badulescu

Un tanar din judetul Neamt a plecat voluntar in Nepal

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult