9.9 C
România
29 octombrie 2020
Viata bate filmul

AM CEVA SA-TI SPUN, LA ANTENA 1. Sonia Simionov prezinta emisiunea similara IARTA-MA

AM CEVA SA-TI SPUN, PE 1 OCTOMBRIE LA ANTENA 1. Emisiunea AM CEVA SA-TI SPUN debutează joi la Antena 1, de la 20:30, moderatoarea emisiunii fiind Sonia Simionov, fost reporter la stirile Antena 1 si Antena 3. Emisiunea AM CEVA SA-TI SPUN nu este un format nou pentru romani, ci similar cu celebra emisiunea IARTA-MA.

La emisiunea “Am ceva să-ți spun”, care are premiera joi, 1 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, telespectatorii o vor descoperi în postura de prezentatoare pe Sonia Simionov, fost reporter specializat pe evenimente care a transmis, timp de patru ani și jumătate, pentru știrile Antenei 1 și Antenei 3.

AM CEVA SA-TI SPUN, PE 1 OCTOMBRIE LA ANTENA 1. Din 1 octombrie, emisiunea “Am ceva să-ți spun” va aduce în prim plan povești de viață extraordinare și oameni speciali, care au trecut prin experiențe incredibile, într-un show emoționant.

“Am ceva să-ți spun” se bazează pe un format internațional de mare succes, “C’e posta per te”, care se difuzează cu un succes răsunător, în Italia, de peste 15 ani.

AM CEVA SA-TI SPUN, PE 1 OCTOMBRIE LA ANTENA 1. Invitată în platoul Observatorului, Sonia Simionov a povestit ce se va întâmpla în acestă producţie.

„Este o emisiune despre oameni. Sunt oameni care vor să ceară iertare cuiva, care au greşit la un moment dat sau care vor să îşi arate recunoştinţa. Sunt oameni care vor să îşi strige dragostea şi vor să afle o ţară întreagă. Sunt poveşti impresionante. Este un show unde oamenii au drepturi şi sunt lăsaţi să îţi spună poveştile”, a explicat Sonia Simionov.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM FORTUNA BET 1 MAI 2017. PROGRAM FORTUNA BET 29 APRILIE SI 30 APRILIE 2017

Delia Ion

GUNES EPISODUL 41 REZUMAT, 11 OCTOMBRIE 2016. Gunes isi revine din coma insa poblemele continua

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 32 REZUMAT, 24 NOIEMBRIE 2016. Elif trece dintr-un cosmar in altul

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult