11.4 C
România
28 octombrie 2021
AMALIA HROM, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. VIDEO. Piele de gaina pe scena Next Star
Viata bate filmul

AMALIA HROM, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. VIDEO. Piele de gaina pe scena Next Star

AMALIA HROM, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. VIDEO. Piele de gaina pe scena Next Star! Amalia Hrom, o pustoaica de 12 ani din Botosani, a reusit sa emotioneze juriul si publicul Next Star de joi, 7 aprilie 2016? Si da, are numai 12 anisori! Amalia Hrom are trei discuri scoase si mai lucreaza la inca un CD. „Bravo”, i-a spus Dan Negru.

AMALIA HROM, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. Amalia Hrom face canto de la varsta de 5 ani si a impresionat pe scena NEXT STAR 2016. „Ai cantat foarte frumos si 99% corect. Cine te-a invatat balansul asta pe scena? E un sablon de care trebuie sa scapi. E un fel de automatism. Ai fost foarte concentrata dar trebuie sa si comunicam. Tu canti dar trebuie sa o traim si tu si noi”, i-a spus CRBL.

Micuta moldoveanca Amalia Hrom i-a impresionat pe toţi cu „Read all about it”. „Uneori sustinerea parintilor poate fi un avantaj, alteori un dezavantaj. Esti foarte talentata, ai cantat cu o legeritate care m-a lasat perplex”, a spus Pepe.

Ea castigatoarea NEXT STAR din 7 aprilie 2016! VIDEO

Vezi si: CINE ESTE CASTIGATORUL NEXT STAR DE JOI, 7 APRILIE 2016

El e micutul geniu care a castigat editia NEXT STAR de saptamana trecuta

AMALIA HROM, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. „Am remarcat ca nu ai cantat la fel, ti-ai pus amprenta, te-ai jucat cum ai simtit pe piesa si am apreciat. A folosit terta ca voce principala. O voce foarte frumoasa, calda, piesa i-a pus in valoare toate atuurile vocale”, a  spus Alina Eremia.

Amalia Hrom a primit verde pe linie, adica patru stelute verzi de la juriul NEXT STAR format din Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa si CRBL.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Va prezentam mai jos o interpretare a Amaliei Hrom de pe unul dintre albumele ei.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2015. Tudor, sufletul ratacitor al acestui sezon MPFM

Delia Ion

MIREASA 5 SEPTEMBRIE 2020: Reguli noi pentru concurentii noului sezon Mireasa

Ioana Badulescu

DILA 27 IULIE 2015, EPISODUL 62. Azer afla ca Fatma a fost ceruta in casatorie de avocatul lui Riza

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult