-1.4 C
România
14 ianuarie 2022
Externe

Ambasada Romaniei la Stockholm verifica daca sunt romani printre victime

Ambasada Romaniei la Stockholm verifica daca sunt romani printre victimele incidentului sangeros in urma caruia au murit cel putin trei oameni si mai multi au fost raniti, dupa ce un camion a intrat in multime. Ambasada Romaniei la Stockholm precizeaza ca are in atentie incidentul produs la data de 7 aprilie 2017 si a efectuat in regim de urgenta demersuri pe langa autoritatile locale pentru a verifica daca exista cetateni romani afectati.

Actiunile de interventie a autoritatilor competente sunt inca in curs de desfasurare, evaluarea efectelor incidentului nefiind definitivata la aceasta ora. Misiunea diplomatica romana monitorizeaza situatia si mentine in permanenta legatura cu autoritatile suedeze, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon: Ambasada Romaniei la Stockholm 0046 (0)7 36 98 54 63, 0046-(0)8-20.56.74, 0046-(0)8-20.99.27, 0046-(0)8-411.31.81, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.

Incident sangeros la Stockholm, in Suedia. Trei oameni au murit si mai multe persoane au fost ranite dupa ce un camion a intrat intr-un grup de pietoni, la Stockholm, in centrul orasului. Premierul Suediei, Stefan Lofven,  declarat ca toate indiciile duc spre ipoteza unui atac terorist.

Vezi si: Un camion a intrat in multime la Stockholm. Premierul Suediei: Toate indiciile duc spre ipoteza unui atac terorist

 

Stiri pe aceeasi tema

Masura controversata in Germania care ii vizeaza pe romani. Politia a cerut hotelurilor sa anunte daca au oaspeti romani: Sunt hoti!

Cristiana Petrariu Bota

Marea Britanie, absenta de la ceremoniile de la Paris. Printul Charles, Theresa May si Jeremy Corbin au participat la ceremoniile traditionale de la Londra

Cristiana Petrariu Bota

Boris Johnson preia oficial conducerea Guvernului britanic de la Theresa May, dupa intalnirea cu Regina Elisabeta

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult