Ambasada rusa la Londra acuza Ministerul britanic de Externe ca pregateste o vanatoare de vrajitoare impotriva Moscovei
Externe

Ambasada rusa la Londra acuza Ministerul britanic de Externe ca pregateste o vanatoare de vrajitoare impotriva Moscovei

Ambasada rusa la Londra acuza Ministerul britanic de Externe ca pregateste o vanatoare de vrajitoare impotriva Moscovei. Aceasta acuzatie a fost lansata in contextul criticilor emise de ministrul de externe Boris Johnson potrivit carora Rusia „deruleaza tot felul de manevre”.

Johnson a declarat că Moscova s-a aflat în spatele atacului cibernetic de influenţare a campaniei prezidenţiale a Partidului Democrat din SUA, aceasta fiind prima dată când Marea Britanie a admis concluziile raportului serviciilor americane de informaţii privind implicarea Rusiei.

Intr-un comunicat, Ambasada rusă de la Londra a precizat că recentele atacuri ale Marii Britanii la adresa Rusiei au fost determinate, în parte, de rolul statului britanic în procesul de încetare a focului şi demararea unor negocieri de pace în Siria.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI MAREA BRITANIE: Avansul conservatorilor scade in fata laburistilor cu o saptamana inainte de scrutin

Delia Ion

Rusia revendica o zona strategica: Un milion de km patrati in zona arctica si Polul Nord

Avertisment pentru Marea Britanie: Daca nu asigura libera circulatie a europenilor dupa Brexit, nu va avea libera circulatie a bunurilor si serviciilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult