Ambasada rusa la Londra acuza Ministerul britanic de Externe ca pregateste o vanatoare de vrajitoare impotriva Moscovei
Externe

Ambasada rusa la Londra acuza Ministerul britanic de Externe ca pregateste o vanatoare de vrajitoare impotriva Moscovei

Ambasada rusa la Londra acuza Ministerul britanic de Externe ca pregateste o vanatoare de vrajitoare impotriva Moscovei. Aceasta acuzatie a fost lansata in contextul criticilor emise de ministrul de externe Boris Johnson potrivit carora Rusia „deruleaza tot felul de manevre”.

Johnson a declarat că Moscova s-a aflat în spatele atacului cibernetic de influenţare a campaniei prezidenţiale a Partidului Democrat din SUA, aceasta fiind prima dată când Marea Britanie a admis concluziile raportului serviciilor americane de informaţii privind implicarea Rusiei.

Intr-un comunicat, Ambasada rusă de la Londra a precizat că recentele atacuri ale Marii Britanii la adresa Rusiei au fost determinate, în parte, de rolul statului britanic în procesul de încetare a focului şi demararea unor negocieri de pace în Siria.

Stiri pe aceeasi tema

RoNews.co.uk, ziarul romanilor din Marea Britanie: Ambasadorul Romaniei la Londra a facut un anunt important pentru romanii din Regatul Unit

Cristiana Petrariu Bota

Un submarin nuclear a luat foc la un santier naval din Arhanghelsk, Rusia

Corina Alexandru

Popularitatea lui Francois Hollande, la cote istorice

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult