Externe

Ambasada Rusiei, ceremonie solemna in Bucuresti la a 70-a aniversare a Victoriei in Marele Razboi Patriotic 1941-1945

Ambasada Rusiei la Bucuresti va organiza pe data de 8 mai, de la ora 11:00, o ceremonie solemna de depunere a coroanelor de flori la Monumentul Soldatului Sovietic si la cimitirul ostașilor sovietici Herăstrău din București, cu prilejul celei de-a 70-a aniversări a Victoriei în Marele Război Patriotic 1941-1945.

La ceremonia de depunere a coroanelor de flori vor participa ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, Oleg Malginov, diplomați ai Ambasadei Federatiei Ruse, delegația veteranilor de război din Rusia, veteranii de război din România, darsi reprezentanți ai autorităților locale.

Totodata, vor participa la ceremonie si reprezentanti ai corpului diplomatic, ai Oficiului Național pentru Cultul Eroilor din cadrul Ministerului Apărării Naționale al României, ai Ministerului Apărării al Rusiei pentru monumentele de război, ai Bisericilor Ortodoxe Ruse și Române, ai mediului de afaceri rus în România, Comunității Rușilor Lipoveni din România, compatrioți, elevi ai școlii de pe lângă Ambasada Rusiei în România.

In cadrul ceremoniei, Oleg Malginov va susține o alocuțiune către cei prezenți.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Ungaria isi inchide granitele pentru straini de la 1 septembrie

Cristiana Petrariu Bota

Planul Basarabia sau proiectul secret al Rusiei de a declansa un nou conflict armat

Cristiana Petrariu Bota

Summit istoric la Singapore intre Donald Trump si Kim Jong Un. Liderul Coreei de Nord a sosit pe aeroportul Changi la bordul unei aeronave Air China

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult