14.5 C
România
25 octombrie 2020
Externe

Ambasada Rusiei, ceremonie solemna in Bucuresti la a 70-a aniversare a Victoriei in Marele Razboi Patriotic 1941-1945

Ambasada Rusiei la Bucuresti va organiza pe data de 8 mai, de la ora 11:00, o ceremonie solemna de depunere a coroanelor de flori la Monumentul Soldatului Sovietic si la cimitirul ostașilor sovietici Herăstrău din București, cu prilejul celei de-a 70-a aniversări a Victoriei în Marele Război Patriotic 1941-1945.

La ceremonia de depunere a coroanelor de flori vor participa ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, Oleg Malginov, diplomați ai Ambasadei Federatiei Ruse, delegația veteranilor de război din Rusia, veteranii de război din România, darsi reprezentanți ai autorităților locale.

Totodata, vor participa la ceremonie si reprezentanti ai corpului diplomatic, ai Oficiului Național pentru Cultul Eroilor din cadrul Ministerului Apărării Naționale al României, ai Ministerului Apărării al Rusiei pentru monumentele de război, ai Bisericilor Ortodoxe Ruse și Române, ai mediului de afaceri rus în România, Comunității Rușilor Lipoveni din România, compatrioți, elevi ai școlii de pe lângă Ambasada Rusiei în România.

In cadrul ceremoniei, Oleg Malginov va susține o alocuțiune către cei prezenți.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Copilotul a prabusit intentionat avionul Airbus A320 cu 150 de persoane la bord

Corina Alexandru

Marile metropole ale lumii precum Londra, Houston sau Bangkok, amenintate de cresterea nivelului marilor si oceanelor

Ioana Badulescu

UE ii cere Turcei sa gestioneze migranti in schimbul unor sume de bani, ridicarii vizelor si accelerarii procesului de aderare la UE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult