12 C
România
28 septembrie 2021
Americanofobia si euro-scepticismul, o amenintare la securitatea nationala a Romaniei? Adrian Severin a lansat o teza controversata
Externe

Ambasada SUA va fi inchisa, luni, de Ziua Presedintilor

Ambasada Statelor Unite ale Americii va fi inchisa, luni, de Ziua Presedintilor, potrivit unui comunicat dee presa al misiunii diplomatice. Toate serviciile ambasadei isi vor relua activitatea marti. 

Pana la mijlocul anilor ’70, ziua de 22 februarie, care a fost data nasterii lui George Washington, primul presedinte al Statelor Unite ale Americii si erou al Revolutiei americane, a fost sarbatoare nationala.

Ziua de 12 februarie, data nasterii lui Abraham Lincoln, presedinte al SUA in perioada Razboiului Civil, era considerata sarbatoare in multe dintre statele americane. Ulterior a fost aleasa o singura zi, a treia luni din luna februarie, pentru a-i sarbatori pe toti fostii presedinti americani, se arata in comunicat.

Stiri pe aceeasi tema

Acord intre Comunitatea Internationala si Iran, pe tema programului nuclear de la Teheran

Bogdan

Dmitri Rogozin, important oficial rus, a amenintat Romania cu bombardierele strategice

Bogdan

Dezastru sanitar in India: 78.761 de cazuri noi in 24 de ore

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult