-2.4 C
România
25 octombrie 2021
Externe

Ambasadorul Paul Brummell: Timp de patru ani m-am simtit acasa, pentru ca romanii sunt prietenosi. Iubesc Romania!

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a declarat, in cadrul vizitei efectuate la Iasi, ca este fericit de cresterea relatiilor bilaterale dintre Romania si Marea Britanie si a tinut sa sublinieze ca, potrivit ultimelor cifre, a crescut comunitatea romaneasca din Marea Britanie, ajungand pe al doilea loc dupa polonezi in ceea ce priveste cetatenii din Regatul Unit care au fost nascuti intr-o alta tara. 

in Romania, cuvantul „imediat” are foarte multe sensuri: ”Poate sa insemne ca ceva poate sa fie facut imediat, poate sa insemne ca nu va fi facut niciodata”.

Paul Brummell a sustinut luni un discurs la Palatul Culturii din Iasi, in cadrul Campaniei de diplomatie publica #BritainInRomania, vizita sa avand drept scop promovarea a cinci teme care vizeaza colaborarea Romaniei cu Marea Britanie.

In cadrul evenimentului, ambasadorul Paul Brummell a facut referire si la modul in care a perceput mentalitatea romanilor.

Iti recomandam si: Paul Brummell la final de mandat ca ambasador al Marii Britanii la Bucuresti: Eu si sotia mea Adriana vom parasi Romania dupa ani fericiti petrecuti aici 

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell: Romanii care traiesc, lucreaza si studiaza in Marea Britanie sunt bine-veniti

„Am inteles ca aici, in Romania, cuvantul <imediat> are foarte multe sensuri, poate sa insemne ca ceva poate sa fie facut imediat, poate sa insemne ca nu va fi facut niciodata sau poate sa insemne intre cele doua. Romania este o tara foarte frumoasa. Imi face placere sa locuiesc aici. (…) Timp de patru ani m-am simtit acasa, pentru ca romanii sunt prietenosi. A fost o mare placere sa locuiesc aici si sa vizitez aceasta tara foarte frumoasa. Iubesc Romania! Cred ca este o tara minunata. La Iasi se simte si faptul ca progresul trebuie facut si in ceea ce priveste infrastructura”, a spus ambasadorul.

Acesta s-a declarat fericit cu privire la relatiile dintre Romania si Marea Britanie.

„Sunt foarte fericit ca, in ce priveste legaturile bilaterale dintre Romania si Marea Britanie, toti indicatorii sunt mai buni acum decat in urma cu patru ani. De exemplu, valoarea schimburilor comerciale a crescut, nivelul in domeniul apararii si securitatii s-a intarit, precum si in ceea ce priveste legaturile dintre oameni. A crescut comunitatea romaneasca din Marea Britanie. A ajuns pe al doilea loc dupa polonezi in ceea ce priveste cetatenii din Marea Britanie care au fost nascuti intr-o alta tara”, a spus Paul Brummell.

Stiri pe aceeasi tema

Inchisori CIA in Romania. Detention Site Black, inchisoarea secreta din Romania – Washington Post

Cristiana Petrariu Bota

Donald Trump si Jean Claude Juncker semneaza un armistitiu comercial SUA – UE. Relatia dintre cele doua puteri a intrat intr-o noua faza

Ioana Badulescu

Cum sa fii in legalitate in Marea Britanie in contextul Brexit-ului

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult