-2.2 C
România
27 ianuarie 2021
Externe

Ambasadorul SUA a adus un ultim omagiu la locul tragediei din Colectiv

Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, a aprins lumanari si a pus flori in fata clubului Colectiv. Cu ochii in lacrimi si vizibil afectat de evenimentele tragice petrecute vineri seara, ambasadorul SUA a adus un ultim omagiu victimelor care si-au pierdut viata.

„Sunt foarte intristat de tragedia petrecuta aici, vineri noapte. Un eveniment asemanator a avut loc in SUA, in urma cu 12 ani. Atunci au murit 100 de persoane, in circumstante similare, ceea ce este ingrozitor. Sunt mahnit de ce s-a intamplat. Americanii sunt socati de asemanarile dintre cele doua tragedii.”
Catalin Radu Tanase: Vinovatii incendiului din SUA, de acum 12 ani, au platit pentru greselile lor?

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Da, este o intrebare buna. A existat o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a petrecut tragedia. 100 de persoane si-au pierdut viata atunci.

Catalin Radu Tanase: Dar au platit pentru faptele lor?
Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Trebuie sa verific aceasta informatie. Stiu sigur ca a fost o investigatie criminalistica, dar trebuie sa verific ce s-a intamplat dupa.
Catalin Radu Tanase: Aveti un mesaj pentru familiile victimelor?
Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Eu si sotia mea suntem profund intristati si le transmitem sincere condoleante familiilor, rudelor si prietenilor celor care au si-au pierdut viata vineri noapte.

Stiri pe aceeasi tema

Un bloc turn a fost mistuit de flacari la Londra. Autoritatile raporteaza mai multe decese

Delia Ion

Moartea Reginei Elisabeta a Angliei, anuntata pe Twitter de o jurnalista BBC. A urmat un scandal imens!

Cristiana Petrariu Bota

Ungaria cheama rezervistii voluntari pentru a gestiona criza refugiatilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult