Externe

Ambasadorul SUA a adus un ultim omagiu la locul tragediei din Colectiv

Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, a aprins lumanari si a pus flori in fata clubului Colectiv. Cu ochii in lacrimi si vizibil afectat de evenimentele tragice petrecute vineri seara, ambasadorul SUA a adus un ultim omagiu victimelor care si-au pierdut viata.

„Sunt foarte intristat de tragedia petrecuta aici, vineri noapte. Un eveniment asemanator a avut loc in SUA, in urma cu 12 ani. Atunci au murit 100 de persoane, in circumstante similare, ceea ce este ingrozitor. Sunt mahnit de ce s-a intamplat. Americanii sunt socati de asemanarile dintre cele doua tragedii.”
Catalin Radu Tanase: Vinovatii incendiului din SUA, de acum 12 ani, au platit pentru greselile lor?

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Da, este o intrebare buna. A existat o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a petrecut tragedia. 100 de persoane si-au pierdut viata atunci.

Catalin Radu Tanase: Dar au platit pentru faptele lor?
Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Trebuie sa verific aceasta informatie. Stiu sigur ca a fost o investigatie criminalistica, dar trebuie sa verific ce s-a intamplat dupa.
Catalin Radu Tanase: Aveti un mesaj pentru familiile victimelor?
Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Eu si sotia mea suntem profund intristati si le transmitem sincere condoleante familiilor, rudelor si prietenilor celor care au si-au pierdut viata vineri noapte.

Stiri pe aceeasi tema

Zeci de zboruri anulate in Europa din cauza furtunii Ciara. Sunt afectate aeroporturi din Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda

Cristiana Petrariu Bota

Reportaj BBC. Un jurnalist englez a mers in Romania pentru a intelege ce impact va avea Brexit-ul asupra romanilor

Cristiana Petrariu Bota

Romanii, pe primul loc in clasamentul imigrantilor veniti in Marea Britanie anul trecut

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult