Ambasadorul SUA la Bucuresti: Avem incredere deplina in Directia Nationala Anticoruptie si in conducerea sa

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 3, 2018 13:41
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Avem incredere deplina in Directia Nationala Anticoruptie si in conducerea sa

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, sambata, ca procurorii romani au incredere deplina in Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si in conducerea sa, in conditiile in care in cadrul Parteneriatului Strategic dintre SUA si Romania au fost si sunt realizate foarte multe lucruri bune. 

“Facem multe lucruri in cadrul Parteneriatului nostru strategic, iar o zona specifica in care desfasuram o activitate foarte buna este in domeniul autoritatilor pentru aplicarea legilor. Procurorii romani si americani si agentiile pentru aplicarea legilor in general s-au bucurat de o colaborare foarte, foarte buna. Si acest lucru ne permite ca impreuna sa combatem terorismul, sa combatem infractiunile din domeniul cibernetic, sa combatem traficul de persoane, sa combatem crima organizata si sa combatem coruptia. Am putut sa facem acest lucru doar datorita unui foarte bun leadership care exista in institutiile romanesti pentru aplicarea legilor si in randul procurorilor romani. Astfel ca noi avem o incredere deplina in, de exemplu, Directia Nationala Anticoruptie si in conducerea sa”, a declarat Hans Klemm.

Declaratia a fost facuta sambata, dupa ce a fost intrebat care este parerea sa despre faptul ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ambasadorul SUA la Bucuresti a participat, sambata, la evenimentul “Women of Romania 2018”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.