Amedy Coulibaly ar fi avut un aparat de fotografiat cu el in magazinul evreiesc din Paris

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 12, 2015 10:15

Amedy Coulibaly ar fi avut un aparat de fotografiat cu el in magazinul evreiesc din Paris

Amedy Coulibaly ar fi avut un aparat de fotografiat cu el in timpul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris. Publicatia Le Monde mentioneaza pe site-ul sau cteroristul care a luat ostatici la magazinul HyperCasher din Porte de Vincennes, Paris, a avut cu el un aparat de fotografiat GoPro. Acesta a fost gasit ulterior de fortele de securitate, cardul de memorie fiind functional.

Un supravietuitor ostatic al atacului de la supermarket a confirmat pentru Libération ca Amedy Coulibaly a avut un aparat de fotografiat GoPro pe ea, dar si un computer. “El a scos cardul de memorie din aparatul foto si l-a pus in calculator. Parea ca prelucreaza imaginile de pe ecran “, a spus Nessim Cohen, ostatic la magazinul evreiesc.

HotWeek.ro iti recomanda si: MARSUL SOLIDARITATII DE LA PARIS. VIDEO. O MARE UMANA A IESIT IN STRADA IN FRANTA IMPOTRIVA TERORISMULUI

In automobilul Citroen C3 abandonat de fratii Kouachi au fost gasite un steag jihadist, mai multe cocktail-uri Molotov, doua walkie-talkie, dar si un girofar de politie.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: VIDEO. AMEDY COULIBALY REVENDICA INTR-O INREGISTRARE ATACURILE DIN PARIS

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.