-3.2 C
România
1 decembrie 2020
AMENZI ROVINIETA. Amenda pentru ROVINIETA, ANULATA. Vezi in ce conditii
Social

AMENDA pentru ROVINIETA, ANULATA. Vezi in ce conditii

AMENDA pentru ROVINIETA ar putea fi anulata. Masura s-ar putea aplica pentru soferii care au primit, prin posta, amenda pentru ca nu au avut ROVINIETA. Cei care au platit amenda pot cere banii inapoi si anularea amenzii pentru ca procesele verbale nu sunt semnate de un agent constatator.

AMENZI ROVINIETA. Astfel, amenda pentru rovinieta ar putea fi anulata pentru soferii care au primit prin posta o amenda fara semnatura agentului constatator, acestia trebuind sa ceara anularea ei in instanta. Actiunea poate fi demarata in baza deciziei comunicate de Inalta curte de Casatie si Justitie. Instanta suprema a explicat ca orice amenda fara semnatura olografa a agentului care a constatat lipsa rovinietei este nula.

HotWeek.ro iti recomanda si: NOUL COD RUTIER 2015. Modificarile la Codul Rutier se aplica de sambata. AMENZI SI SANCTIUNI DIN NOUL COD RUTIER

AMENZI ROVINIETA. „In interpretarea si aplicarea dispozitiilor art.17 din Ordonanta Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile, raportate la dispozitiile art.4 pct.1-4 si art.7 din Legea nr.455/2001 privind semnatura electronica, republicata, procesele-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor prevazute de art.8 alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr.15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.424/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, incheiate potrivit art.9 alin.(1) lit.a), alin.(2) si alin.(3) din acest act normativ, transmise persoanelor sanctionate contraventional pe suport de hartie, sunt lovite de nulitate absoluta in lipsa semnaturii olografe a agentului constatator”, a stabilit, luni, ICCJ.

Te-ar putea interesa si: Ce trebuie sa stii despre PERMISUL DE CONDUCERE EUROPEAN

AMENZI ROVINIETA. In 2014, Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi (CNADNR) a amendat peste 450.000 de soferi cu 230 de milioane lei pentru ca au plecat la drum fara sa cumpere o rovinieta. 10.000 de amenzi au fost contestate, iar 6.000 au si fost declarate nule.

Stiri pe aceeasi tema

Nou-nascutii de la Spitalul Judetean Constanta au o sansa in plus la viata. Donatie oferita de 450 de copii si parinti pentru intubarea micutilor prematuri, aflati in situatii medicale critice

Ioana Badulescu

Discutii intre ANAF si reprezentantii Antena Group, la cererea trustului Intact

Cristiana Petrariu Bota

Rectorul USAMVBT anunta un proiect maret, menit a relansa activitatea agricola din Banat

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

Avatar
Caio 1 iunie 2015 at 10:07 pm

Foarte tare pe runde , dupa ce ala din Ford a atacat fuunrbid, de mai ave aputin si intra pe geamul microbuzului, a venit randul celui de-al doilea sofer cu o spectaculoasa rasturnare de situatie, punctand decisiv in runda a doua.Asta inseamna sa nu poti rezista impulsului de moment Nu stiu daca asa s-a terminat povestea, dar putea sa iasa mult mai urat.

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult