AMERICANUL ADONIS CRASH BOOM LA ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

AMERICANUL ADONIS CRASH BOOM LA ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016

AMERICANUL ADONIS CRASH BOOM LA ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016. Adonis Crash Boom are 22 de ani si vine la ROmanii au Talent tocmai de la New York. A glumit cu Pavel Bartos si Smiley inainte de a intra pe scena. A auzit ca in Romania sunt multe fete frumoase si a venit la ROMANII AU TaLENT 2016. Vezi VIDEO mai jos!

AMERICANUL ADONIS CRASH BOOM LA ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016.  Un dansator care a lasat fetele cu gura cascata. Cand a dat jos tricoul, toata sala a izbucnit in aplauze.

ROMANII AU TALENT 2016, LIVE 26 FEBRUARIE. Cele mai tari momente de la PRESELECTIILE ROMANII AU TALENT 2016

AMERICANUL ADONIS CRASH BOOM LA ROMANII AU TALENT DIN 26 FEBRUARIE 2016. „Sunt impresionata, credeam ca nu-ti ajunge scena. Nu te imbraca pentru ca este murdar. O sa-ti spal tricoul dupa show. Problema e ca nu transmiti numai emotii, ci si niste dorinte”, i-a spus Mihaela Radulescu.

Adonis Crash Boom e regizor la un club de dans la New York si a primit patru de DA.

 

 
Romanii au talent 2016: Adonis Crash Boom – Dans modern pe romaniiautalent.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015. Scena sfasietoare in Casa MPFM4 cu Cristiana in rol principal

Bogdan

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 27 REZUMAT, 16 MARTIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2015. Mirela Boureanu Vaida: De dragul fetitei mele, renunt la gandurile si planurile mele!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult