AMY PURDY a impresionat o lume intreaga cu povestea ei de viata! VIDEO EMOTIONANT!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 1, 2015 21:11

AMY PURDY a impresionat o lume intreaga cu povestea ei de viata! VIDEO EMOTIONANT!

Amy Purdy este o tanara superba din Statele Unite, care a reusit sa sparga toate barierele si prejudecatile. Multi au numit-o cea mai curajoasa femeie din lume, si asta pentru ca chipul angelic ascunde o poveste de-a dreptul incredibila:”Am reusit sa sparg barierele sociale”, a marturisit chiar ea. 

In varsta de 34 de ani, Amy Purdy si-a pierdut ambele picioare la varsta de numai 19 ani intr-o lupta crunta cu o bacterie care i s-a instalat in corp. Meningita bacteriana ii lasa sanse de numai 2% sa supravietuiasca. A stat mai mult de trei saptamani in coma, iar medicii erau aproape convinsi ca nu Amy nu va reusi sa depaseasca aceasta bariera. Numai ca, printr-o minune, si-a revenit. Desi fara ambele picioare, care i-au fost amputate pentru a avea macar o mica sansa de suprevietuire, fata si-a revenit si a inceput din nou sa faca ceea ce ii placea cel mai mult: snowboard.

Desigur, printr-o munca asidua. Cele doua proteze pe care le are prinse de mai sus de genunchi si de glezna o ajuta sa duca o viata normala.

Amy Purdy a aparut intr-o rochie scurta la decernarea unor premii, iar toti cei prezenti au fost mai mult decat incantati sa vada ca nu are nicio problema sa isi arate picioarele, i-au admirat increderea, iar pe retelele de socializare a fost descrisa drept “frumoasa”.

Amy a participat si la emisiunea “Dancing With the Stars”, sezonul 18, iar ea a marturisit ca acest proiect a ajutat-o foarte mult sa depaseasca barierele sociale: “Este extraordinar ca mergi pe strada si oamenii sa te opreasca, nu neaparat pentru ca te recunosc, si pentru ca povestea ta i-a impresionat”.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.