Ana Maria Dogaru, studenta in anul 6 la UMF Iasi, a castigat premiul Erasmus oferit de Liga Studentilor din Strainatate

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 8, 2017 22:48

Ana Maria Dogaru, studenta in anul 6 la UMF Iasi, a castigat premiul Erasmus oferit de Liga Studentilor din Strainatate

Ana Maria Dogaru, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Iasi, a castigat premiul Erasmus oferit de Liga Studentilor din Strainatate. Ana-Maria Dogaru este studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa”, a fost premiata in cadrul Galei LSRS care a avut loc joi, 5 ianuarie, la Palatul Parlamentului.

Alte două mediciniste ieșene, Ana-Gabriela Benghiac, medic specialist chirurgie dento-alveolara si bioetician, absolventă a UMF Iași și Delia Nebunu, studentă în anul VI al UMF Iași au ajuns până în finală, la categoria ”România”.

Ana-Maria Dogaru a concurat, la categoria Erasmus, cu alți șase finaliști. Studenta ieșeană a efectuat o mobilitate Erasmus în Franța, la Universitatea ”Joseph Fourier” din Grenoble, în anul 2015-2016.

Lăsați lumea un pic mai bună decât ați găsit-o> este un motto pe care l-am urmat de-a lungul vieții, începând de la alegerea unei cariere în medicină pentru a vindeca suferința umană, până la numeroasele activități de voluntariat în cadrul Societății Studenților Mediciniști Iași și apoi la nivel internațional. Sunt o persoană energică și determinată în tot ceea ce fac.

Încerc întotdeauna să îmi depășesc limitele și să îmi lărgesc orizontul prin integrarea în parcursul meu profesional și personal a aspectului internațional. În medicină, acest lucru înseamnă o performanță crescută și un tratament mai bun pentru pacient, iar țelul meu este de a deveni medicul performant pe mâinile căruia m-aș încredința oricând”, s-a autocaracterizat Ana-Maria Dogaru, în prezentarea trimisă Ligii Studenților Români din Străinătate.

La Gala Ligii Studenților Români din Străinătate sunt premiați tineri români cu rezultate academic și extracurriculare de excepție. Premiile sunt împărțite pe opt categorii: Europa Universitar, Europa Post-universitar, America de Nord, Alte Continente, România, Erasmus și Arte.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.