Lista persoanelor cu datorii la stat, publicata de ANAF. Pe lista rusinii sunt peste 187.000 de romani
Economie

ANAF a facut un anunt important privind casele de marcat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a facut un anunt cu privire la casele de marcat. Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a declarat pentru agentia Mediafax ca termenele pentru conectarea caselor de marcat la sistemul informatic al ANAF au fost amanate fiindca este vorba despre un sistem care nu a mai fost vreodata conceput si implementat in Romania, iar discutiile specifice se desfasoara laborios. 

Bogdan Stan a precizat ca sistemul va avea un impact semnificativ in activitatea tuturor comerciantilor care utilizeaza case de marcat.

„Fiind vorba despre un sistem unic in Romania, care nu a mai fost vreodata conceput si implementat in tara noastra si care va impacta semnificativ activitatea tuturor comerciantilor care utilizeaza case de marcat, discutiile specifice se desfasoara laborios.

Sunt implicate entitati publice centrale, reprezentanti ai producatorilor de case de marcat si specialisti ai Institutului National de Cercetare – Dezvoltare in Informatica – ICI Bucuresti”, a declarat pentru Mediafax presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Stiri pe aceeasi tema

SALARIZARE 2018. Cum se vor acorda in 2018 cresterile salariale pentru medici si asistentii medicali din spitale

Ioana Badulescu

ANGAJARI ANAF: 1.000 de locuri de munca, salariul minim al unui debutant la ANAF porneste de la 2.100 lei

Cristiana Petrariu Bota

Volkswagen a suspendat vanzarile in Spania

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult