Economie

ANAF a finalizat evaluarea bunurilor confiscate in dosarul ICA

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a finalizat procesul de evaluare a bunurilor confiscate în dosarul ICA. Informatiile au fost publicate de ANAF pe site-ul propriu, iar rapoartele finale de evaluare urmeaza sa fie inaintate catre MFP, care are calitatea de proprietar al acestor bunuri.

Potrivit unui comunicat al ANAF, comisia de evaluare din cadrul ANAF – AFP Sector 1 a finalizat analiza rapoartelor de evaluare pentru bunurile confiscate în urma sentinței penale nr.888/A/08.08.2014 (dosarul ICA).

Rapoartele de evaluare au vizat urmãtoarele bunuri:
1. teren intravilan în suprafațã de 29.220,03 mp, situat în str. Gârlei 1D, sect. 1, București
2. teren intravilan și clãdire (P+3) în suprafațã de 4.457mp, situat în str. Gârlei 1B, lot 1, sect. 1, București
3. teren intravilan și clãdire (P+8) în suprafațã de 3.000 mp, situat în str. Gârlei 1B, lot 2, sect. 1, București
4. teren intravilan și clãdire în suprafațã de 3.789 mp, situat în Șos.
București-Ploiești, nr. 25-27, sect. 1, București

La finalizarea analizei, Comisia de evaluare a procedat la corectarea în plus a valorilor cuprinse în rapoartele de evaluare dupã cum puteți vedea în poza atașată.

Informatiile au fost publicate de ANAF pe site-ul propriu, iar rapoartele finale de evaluare urmeaza sa fie inaintate cãtre MFP, care are calitatea de proprietar al acestor bunuri.

Stiri pe aceeasi tema

ANAF, precizari privind compensatia in cota forfetara pentru agricultori

Delia Ion

PROGRAMUL START: Au inceput inscrierile in programul care le ofera tinerilor 90% din banii necesari deschiderii unei afaceri

Cristiana Petrariu Bota

Romania va avea o crestere economica de 2,3% in 2014

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult