12.6 C
România
22 octombrie 2021
ANAF - Ministerul Finantelor
Economie

ANAF a publicat in Monitorul Oficial noua procedura de inregistrare a contractelor de inchiriere la organele fiscale

ANAF a publicat in Monitorul Oficial noua procedura de inregistrare a contractelor de inchiriere la organele fiscale. Ordinul ANAF, publicat astazi, este deja in vigoare.

Potrivit ordinului ANAF nr 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de inregistrare a contractelor de locatiune, romanii vor putea intregistra contractele de inchiriere online, fara a fi nevoiti sa faca dovada fiscalizarii acelor venituri prin declaratia unica.

Contractele de inchiriere vor putea fi inregistrate online, persoanele vizate avand posibilitatea de a depune ulterior declaratia unica pentru plata impozitelor.

Ordinul ANAF nr. 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de inregistrare a contractelor de locatiune, precum si a modelului si continutului formularului „Cerere de inregistrare a contractelor de locatiune” a fost publicat marti in Monitorul Oficial si este deja in vigoare, scrie capital.ro.

 

Stiri pe aceeasi tema

LEGEA PREVENTIEI 2017. De cand intra in vigoare prevederile din Legea preventiei si ce nereguli se incadreaza la Avertisment

Ioana Badulescu

Proiect de modificare la Codul Fiscal de la 1 ianuarie 2018

Ioana Badulescu

ANAF publica lista rusinii. Ai datorii la stat de peste 100 de lei? Vei aparea pe lista neagra a Fiscului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult