ANAF - Ministerul Finantelor
Economie

ANAF a publicat in Monitorul Oficial noua procedura de inregistrare a contractelor de inchiriere la organele fiscale

ANAF a publicat in Monitorul Oficial noua procedura de inregistrare a contractelor de inchiriere la organele fiscale. Ordinul ANAF, publicat astazi, este deja in vigoare.

Potrivit ordinului ANAF nr 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de inregistrare a contractelor de locatiune, romanii vor putea intregistra contractele de inchiriere online, fara a fi nevoiti sa faca dovada fiscalizarii acelor venituri prin declaratia unica.

Contractele de inchiriere vor putea fi inregistrate online, persoanele vizate avand posibilitatea de a depune ulterior declaratia unica pentru plata impozitelor.

Ordinul ANAF nr. 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de inregistrare a contractelor de locatiune, precum si a modelului si continutului formularului „Cerere de inregistrare a contractelor de locatiune” a fost publicat marti in Monitorul Oficial si este deja in vigoare, scrie capital.ro.

 

Stiri pe aceeasi tema

SALARIZARE. Noua Lege a salarizarii prevede salarii majorate pana in 2020. Ce prevede proiectul privind noua Lege a salarizarii

Cristiana Petrariu Bota

Programul Raiffeisen Bank de Sf. Maria – 14 si 15 august 2017

Ioana Badulescu

NOUL COD FISCAL a fost adoptat de Parlament. Printre modificarile la Codul Fiscal: Reducerea TVA din ianuarie 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult