ANAF - Ministerul Finantelor
Economie

ANAF a publicat in Monitorul Oficial noua procedura de inregistrare a contractelor de inchiriere la organele fiscale

ANAF a publicat in Monitorul Oficial noua procedura de inregistrare a contractelor de inchiriere la organele fiscale. Ordinul ANAF, publicat astazi, este deja in vigoare.

Potrivit ordinului ANAF nr 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de inregistrare a contractelor de locatiune, romanii vor putea intregistra contractele de inchiriere online, fara a fi nevoiti sa faca dovada fiscalizarii acelor venituri prin declaratia unica.

Contractele de inchiriere vor putea fi inregistrate online, persoanele vizate avand posibilitatea de a depune ulterior declaratia unica pentru plata impozitelor.

Ordinul ANAF nr. 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de inregistrare a contractelor de locatiune, precum si a modelului si continutului formularului „Cerere de inregistrare a contractelor de locatiune” a fost publicat marti in Monitorul Oficial si este deja in vigoare, scrie capital.ro.

 

Stiri pe aceeasi tema

Seful FGSZ, mesaje provocatoare referitoare la productia de gaze din Marea Neagra: Nu aveti petrochimie, nu puteti folosi gazele naturale ca materie prima. Ce faceti cu gazul?

Ioana Badulescu

Guvernul a aprobat prorogarea pana in august 2017 a intrarii in vigoare a Legii 151/2015 privind insolventa persoanelor fizice

Cristiana Petrariu Bota

Economia are reguli simple, chiar si pentru premieri de carton ca Viorica Dancila. A creste salariul nu este echivalent cu a creste nivelul de viata – Adevarul

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult