DAN VOICULESCU, termen devansat pentru judecarea cererii de stramutare a dosarului ICA
Social

ANAF a vandut apartamentul lui Voiculescu de pe Soseaua Kiseleff

ANAF a vandut apartamentul lui Dan Voiculescu situat pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti. Apartamentul omului de afaceri a fost cumparat de la prima licitatie organizata de ANAF, femeia declarata adjudecatara virand miercuri suma de 1,56 milioane de lei.

Prima licitatie pentru vanzarea apartamentului de pe Soseaua Kiseleff al omului de afaceri Dan Voiculescu s-a desfasurat la sfarsitul lunii mai, la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti. Pretul de pornire al apartamentului lui Voiculescu a fost de 1,41 milioane de lei.

EXCLUSIV. Dan Voiculescu vrea sa rupa PC si sa infiinteze un nou partid: Partidul Umanist Conservator

Adjudecatar a fost o femeie (persoana fizica), care a oferit un pret de 1,9 milioane de lei (427.000 de euro). Pentru a participa la licitatie, persoana respectiva a platit o garantie echivalenta cu 10% din pretul de pornire, adica 141.000 de lei. Ulterior licitatiei, castigatoarea a mai virat 202.000 de lei. Astfel ca aceasta ar mai fi avut de virat 1,56 milioane de lei.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Gigi Becali a plecat la Muntele Athos

Cristiana Petrariu Bota

CNA a adoptat noul Cod de reglementare a continutului audiovizual. Potrivit acestuia, copiii cu varste intre 3 si 15 ani nu mai pot aparea in reclame la alimente

Cristiana Petrariu Bota

Modificari la Codul de procedura penala si la Legea privind organizarea judiciara

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult