ANAF publica lista rusinii. Ai datorii la stat de peste 100 de lei? Vei aparea pe lista neagra a Fiscului
Economie

ANAF anunta un proiect pilot privind stimularea conformarii voluntare dedicat persoanelor fizice

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) deruleaza Proiectul pilot privind stimularea conformarii voluntare dedicat persoanelor fizice. Intr-un comunicat de presa se precizeaza ca institutia va intensifica activitatile de indrumare si asistenta in domeniul fiscal, „manifestandu-si in acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale ce le revin”.

Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informari catre contribuabili persoane fizice, prin care li se ofera indrumare si asistenta in vederea indeplinirii, in mod corespunzator, a obligatiilor declarative si de plata.

Pentru a beneficia de asistenta in domeniul fiscal si pentru a-si indeplini obligatiile fiscale in mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la nr. 031.403.91.60. Pentru a solicita informatii personalizate privind situatia fiscala, contribuabilii pot utiliza serviciul Spatiul Privat Virtual.

Citeste si: ANAF va opera Registrul central electronic pentru conturi de plati si conturi bancare

Stiri pe aceeasi tema

Studiu Comisia Europeana: Incasarea TVA este o problema europeana, insa Romania este campioana la neincasarea taxei

Ioana Badulescu

ANAF a transmis un avertisment pentru contribuabili privind situatia fiscala personala

Ioana Badulescu

Geneva introduce salariul minim de 3.850 de euro pe luna

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult