-4.3 C
România
3 decembrie 2020
Economie

ANAF are un nou presedinte, in persoana lui Bogdan Stan

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) are un nou presedinte, in persoana lui Bogdan Stan. Decizia a fost semnata de premierul Sorin Grindeanu si publicata vineri in Monitorul Oficial. Si decizia de eliberare din functie a lui Dragos Doros, fostul sef al ANAF, a fost publicata in Monitorul Oficial.

„Incepand cu data intrarii in vigoare a acestei decizii, domnul Bogdan Nicolae Stan se numeste in functia de presedinte, cu rang de secretar de sat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala”, se mentioneaza in decizia citata.

Acesta il inlocuieste pe Dragos Doros, care a fost inlocuit, la cerere, din aceasta functie. Decizia de eliberare din functie a fost, de asemenea, publicata in Monitorul Oficial.

Bogdan Nicolae Stan a fost sef al Directiei de Control si Antifrauda din cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Stiri pe aceeasi tema

Legea Darii in Plata, adoptata de Senat. Programul Prima Casa, mentinut in lege

Cristiana Petrariu Bota

ELI Valley, proiect de locuinte pentru specialistii IT aproape de laserul de la Magurele

Cristiana Petrariu Bota

Declaratia nefinanciara devine obligatorie de la 1 ianuarie 2017

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult