ANAF vrea sa obtina datele de identificare ale detinatorilor de domenii de internet .ro pentru a preveni evaziunea fiscala
Economie

ANAF: Depunerea online a declaratiilor nu va functiona pana sambata dimineata

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca depunere online a declaratiilor nu va functiona de vineri seara si pana sambata dimineata.

Astfel, serviciul ANAF de depunere online a declaratiilor nu va fi functional de vineri, ora 18.00, pana sambata ora 08.00, din cauza unor lucrari de mentenanta.

“Precizam ca a fost ales acest interval orar tocmai pentru a nu afecta foarte mult activitatea contribuabililor. Angajaţii ANAF responsabili cu efectuarea mentenanţei vor face toate demersurile necesare pentru incheierea operaţiunilor în această noapte, într-un timp cât mai scurt”, precizeaza ANAF.

Stiri pe aceeasi tema

Fonduri europene pentru tinerii care vor sa se instaleze la tara

Cristiana Petrariu Bota

DECLARATII FEBRUARIE 2016. Ce declaratii fiscale trebuie depuse cu termen in februarie 2016

Cristiana Petrariu Bota

BLACK FRIDAY 2017 va fi sub lupa Consiliului Concurentei

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult