Firmele care angajeaza elevi si studenti primesc ajutor financiar de la stat
Economie

ANAF face verificari la mall-uri si hypermarket-uri, printre care AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall, Billa sau Cora

ANAF a demarat o serie de verificari la mall-uri, hypermarket-uri, dezvoltatori si la un retailer de bricolaj. Astfel, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput verificari la mai multe mall-uri si hypermarket-uri, precum AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timisoara si Cluj-Napoca, Billa sau Cora, dar si la retailerul de bricolaj Bricostore, vizand bilanturile pe ultimii cinci ani, transmit agentiile de presa. 

Verificarile au fost incepute in cursul lunii august, inspectorii fiscali analizand bilanturile si toate actele contabile pentru zece companii.

Lista cu cele zece companii a fost transmisa de catre ANAF la solicitarea Mediafax.

Printre firmele vizate se numara centrele comerciale AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timisoara si Cluj-Napoca, Bucuresti Mall si Plaza Romania din Bucuresti, detinute de Bucuresti Mall Development and Management, firma grupului turc Anchor.

De asemenea, inspectorii verifica hypermarket-urile Billa Romania si cora (Romania Hypermarche).

Pe lista Fiscului se mai regasesc distribuitorul de bauturi spirtoase PP Distributors – Romania, magazinul de haine Peek & Cloppenburg si retailerul de bricolaj Bricostore.

Stiri pe aceeasi tema

Noua grila de salarizare 2015: Cel mai sarac angajat la stat va castiga 1.200 de lei

Cristiana Petrariu Bota

Cu cat se imprumuta Ministerul Finantelor de la bancile comerciale in octombrie

Cristiana Petrariu Bota

SALARIZARE 2016. Proiectul Ordonantei privind salarizarea bugetarilor, in vigoare de la 1 august 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult