ANAF publica lista rusinii. Ai datorii la stat de peste 100 de lei? Vei aparea pe lista neagra a Fiscului
Economie

ANAF nu a publicat lista datornicilor. Vezi motivul

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ar fi trebuit sa publice marti, 3 mai, lista romanilor cu datorii la stat. Este vorba despre 200.000 de romani care au datorii la stat ce depasesc suma de 1.500 de lei. Totusi, Fiscul a amanat publicarea listei datornicilor, motivul il aflati mai jos.

Romanii cu venituri din activitati independente sau cu profesii liberale ar fi trebuit sa apara pe lista doar daca au acumulat datorii ce depasesc suma de 10.000 de lei.

In cazul firmelor mijlocii si mari, pragurile erau de 50.000 de mii, respectiv 100.000 de lei. Pe lista rusinii s-ar regăsi 200.000 de persoane cu restanţe la stat.

ANAF isi motivează decizia de amânare a publicării listei datornicilor prin faptul că oamenii au început să îşi achite dările şi că, în ultimel ezile au fost interesaţi să îşi clarifice situaţia datoriilor, transmite Digi 24.

Ai datorii la stat de peste 100 de lei? Vei aparea pe lista neagra a Fiscului

Lista datornicilor trebuia să cuprindă numele tuturor persoanelor fizice care au datorii mai mari de 1.500 lei.

Cei cu venituri din activităţi independente sau cu profesii liberale ar urma să apară pe lista ANAF doar dacă au datorii mai mari de 10.000 de lei.

În cazul firmelor mijlocii şi mari, pragurile sunt de 50.000, respectiv 100.000 de lei.

Stiri pe aceeasi tema

BNR a redus dobanda cheie la 4%

Bogdan

Bugetul alocat serviciilor secrete si ministerelor din domeniul apararii a crescut pentru a plati salariile si pensiile marite

Cristiana Petrariu Bota

BLACK FRIDAY 2016. Reduceri FLANCO la telefoane, televizoare, laptopuri sau masini de spalat de Black Friday

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult