Un inspector de la Directia Andifrauda Suceava, trimis in judecata pentru ca dezvaluia controalele ANAF
Economie

ANAF ofera asistenta si indrumare in domeniul fiscal pe Facebook

ANAF ofera sesiuni saptamanale de asistenta si indrumare in domeniul fiscal pe o tema anuntata in prealabil. Potrivit anuntului facut de ANAF, incepand cu aceasta saptamana, Directia Generala de Servicii pentru Contribuabili va oferi in fiecare zi de miercuri indrumare si asistenta in domeniul fiscal, inclusiv pe pagina sa Facebook.

Un numar de patru angajati ANAF vor raspunde intrebarilor puse de cei interesati pe o tematica selectata si anuntata din timp.

Miercurea aceasta, ANAF va raspunde pe Facebook la intrebari legate de completarea si depunerea Declaratiei privind veniturile realizate din Romania (formularul D200) si a Declaratiei privind veniturile realizate din strainatate (formularul D201), care au termen limita de depunere data de 25 mai 2015.

Vezi si: Amnistie fiscala pentru drepturi de autor, PFA, CASS sau diurne. Proiectul de lege, in discutie la Guvern

Pana atunci, cei interesati pot consulta materialele publicate pe site-ul ANAF.

In functie de numarul intrebarilor adresate si de complexitatea acestora, raspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior.

Miercuri, incepand cu ora 9:00, cei interesati pot adresa intrebari sub forma comentariilor la o postare care va avea titlul „Completarea si depunerea formularelor D200 si D201”.

Stiri pe aceeasi tema

Neplata la buget a contributiilor si impozitelor retinute de patroni devine infractiune pedepsita cu inchisoarea

Cristiana Petrariu Bota

BUGETUL pe 2014, finalizat de Guvern. Cei mai multi bani se duc la Educatie

Cristiana Petrariu Bota

O noua revolutie fiscala! Ministerul Finantelor analizeaza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala in vederea aplicarii unui noi cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult