ANAF publica lista rusinii. Ai datorii la stat de peste 100 de lei? Vei aparea pe lista neagra a Fiscului
Economie

ANAF sustine ca nu a derulat niciun control privind „averea” presedintelui Iohannis

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) sustine, prin vocea presedintelui institutiei Bogdan Nicolae Stan, ca nu a derulat niciun control in ceea ce priveste „averea” presedintelui Klaus Iohannis. Precizarea vine in contextul unor informatii aparute in presa potrivit carora ANAF ar fi declansat un control pentru a stabili daca presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au declarat veniturile obtinute din meditatii.

„Potrivit presedintelui ANAF, domnul Bogdan-Nicolae Stan, la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov (pe raza careia se afla Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu) nu a avut loc niciun fel de control pe aceasta tema”, sustine ANAF intr-un comunicat de presa.

Precizarile au loc dupa presa a scris, luni, ca ANAF a declansat un control la Directia Finantelor Publice Sibiu pentru a vedea daca presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia au declarat la Fisc sume obtinute din meditatii pentru elevi in perioada 1990-2017.

Pe de alta parte, Administratia Prezidentiala neaga faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu si-a platit taxele si impozitele la stat.

Citeste si: Iohannis, reactie la informatia ca nu si-ar fi platit impozitele pentru meditatii

Stiri pe aceeasi tema

ANAF a publicat in Monitorul Oficial noua procedura de inregistrare a contractelor de inchiriere la organele fiscale

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Finanțelor: Nu se acordă bonificații la Declarația Unică 2021

Lenovo va cumpara compania de smartphone-uri Motorola

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult