ANAF: Taxele si impozitele pot fi platite si cu cardul bancar la ghisee
Economie

ANAF: Taxele si impozitele fiscale si nefiscale pot fi platite si cu cardul bancar la ghisee

Anunt important de la ANAF pentru contribuabili. Taxele si impozitele fiscale si nefiscale pot fi platite, incepand de luni, si cu cardul bancar la ghiseele administratiilor financiare. Facilitatea se adreseaza contribuabililor persoane fizice din Bucuresti si judetul Ilfov.

„Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală vin în sprijinul contribuabililor și continuă procesul de modernizare și de simplificare a plății taxelor și impozitelor fiscale și nefiscale. Persoanele fizice din municipiul București și din județul Ilfov vor putea plăti cu ajutorul cardului bancar la ghișeu, începând de astăzi, 29.08.2016″, se precizeaza intr-un comunicat transmis presei.

In acest scop, au fost instalate 37 de POS-uri, în 21 de sedii care aparțin Administrațiilor Sectoarelor 1-6 ale Finanțelor Publice, Activității de Trezorerie și Contabilitate Publică a Municipiului București și unităților de trezorerie suboordonate (Trezoreriile Statului — Sectoarele 1-6 și Activitatea de Trezorerie și Contabilitate Publică a Județului Ilfov).

Poti citi si: Care sunt noile grile de salarizare din invatamant aplicabile din august si ce salarii primesc profesorii

Directia Antifrauda, anunt pentru firmele si contabilii care inregistreaza facturi false

Primii pasi la ANAF dupa inregistrarea la Oficiul National al Registrului Comertului

Infiintarea unei firme, fara birocratie! A aparut platforma prin care iti faci firma de pe calculator sau telefon

Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Finantelor: Rectificarea bugetara va fi votata in Guvern saptamana viitoare, indiferent de avizul CSAT

Ioana Badulescu

Romania va intra in criza economica in perioada urmatoare. Rata inflatiei a explodat, creste gradul de saracie, avertizeaza presedintele Comisiei economice din Senat

Ioana Badulescu

SALARII PROFESORI 2015: Salariile profesorilor cresc cu 15% de la 1 decembrie 2015, independent de Legea salarizarii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult