5.7 C
România
21 octombrie 2020
Cum poate fi evitat controlul ANAF in portul Constanta? Simplu, cu 5.000 de euro!
Economie

ANAF va demara inspectii fiscale la Praktiker, Baumax, Leroy Merlin, Rewe si Auchan

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va demara, in urmatoarele trei saptamani, inspectii fiscale la Rewe, Praktiker, Baumax, Leroy Merlin si Auchan. Potrivit declaratiilor facute de oficiali ai ANAF pentru hotnews.ro, urmeaza a fi programate inspectii fiscale si pentru alti contribuabili cu obiect de activitate retail si administrator mall, separat de cei unde inspectiile au inceput sau vor incepe in urmatoarele 3 saptamani.

Astfel, in urmatoarele 3 saptamani, sunt programate pentru inspectie fiscala urmatoarele unitati: REWE ROMANIA SRL, PRAKTIKER ROMANIA SRL, BAUMAX ROMANIA SRL, LEROY MERLIN SRL, OVERSEAS GROUP IMPEX SRL, HEINRIG DISTRIBUTION SRL, AUCHAN IMPORT EXPORT ROUMANIE SRL, se arata intr-un raspuns transmis miercuri de oficialii ANAF la solicitarea hotnews.ro.

Citeste si: ANAF face verificari la mall-uri si hypermarket-uri, printre care AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall, Billa sau Cora

„De asemenea, urmeaza a fi programate inspectii fiscale si pentru alti contribuabili cu obiect de activitate retail si administrator mall, separat de cei unde inspectiile au inceput sau vor incepe in urmatoarele 3 saptamani, pe masura disponibilizarii capacitatii de inspectie fiscala , pana la sfarsitul anului”, se mai arata in raspunsul transmis de Fisc.

Reamintim ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput verificari la mai multe mall-uri si hypermarket-uri, precum AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timisoara si Cluj-Napoca, Billa sau Cora, dar si la retailerul de bricolaj Bricostore, vizand bilanturile pe ultimii cinci ani. Verificarile au fost incepute in cursul lunii august, inspectorii fiscali analizand bilanturile si toate actele contabile pentru zece companii.

Foto: HotWeek.ro

Stiri pe aceeasi tema

RAR nu mai elibereaza carti de identitate pentru masinile Volkswagen cu norma de poluare Euro 5

Cristiana Petrariu Bota

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a fost reconfirmat in functie

Corina Alexandru

Romania va beneficia de bani europeni alocati exclusiv sanatatii. Precizari aduce de ministrul Fondurilor Europene

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult