Un inspector de la Directia Andifrauda Suceava, trimis in judecata pentru ca dezvaluia controalele ANAF
Economie

ANAF vinde apartamente de lux in Cartierul Francez. Cat costa cel mai ieftin apartament

ANAF vinde apartamente de lux in Cartierul Francez din Sectorul 1 al Capitalei, iar cel mai ieftin apartament cu doua camere, cu o suprafata de 61 de metri patrati, are un pret de pornire al licitatiei de 77 de mii de euro. Potrivit capital.ro, licitatia de vanzare a 35 de apartamente de lux in cartierul Francez va fi organizata saptamana viitoare, mai exact pe 21 iulie.

Toate apartamentele de lux scoase la licitatie de ANAF sunt in acelasi imobil care, in urma unei sentinte penale, a intrat in proprietatea privata a statului. O vizionare a apartamentelor va avea loc pe 13 iulie. Preturile cu care se vand apartamentele din cartierul Francez sunt cu 20% mai mici decat valoarea facuta de evaluatori.

Imobilul este scos la licitatie in celebrul dosar RAFO, in cadrul caruia mai multi afaceristi au primit ani grei de inchisoare si li s-au sechestrat averile. Printre ei se numara si Marian Iancu, fostul patron al Poli Timisoara, care a primit o sentinta de 8 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala in forma continuanta si i s-a pus sechestru pe avere.

Apartamentele scoase la licitatie sunt de 2,3 si 4 camere cu o suprafata utila cuprinsa intre 61 si 120 de metri patrati. Din datele prezentate de ANAF reiese ca preturile, fata de valoare data de evaluare, sunt cu 20% mai mici.

Cel mai ieftin imobil, un apartament cu 2 camere de 61 de metri patrati, are un pret de pornire al licitatiei de 77 de mii de euro, iar cel mai mare pret de pornire este de 120 de mii de euro, mai noteaza cei de la capital.ro.

Iti recomandam si: ANAF, amendata pentru lista datornicilor persoane fizice

FORMULARUL 394, „simplificat” de ANAF de la 9 la 18 pagini

Un roman a inventat casa care se construieste in 6 zile

Stiri pe aceeasi tema

Fond de investitii pentru romanii care lucreaza in strainatate si vor sa isi deschida o afacere

Cristiana Petrariu Bota

Proiect de modificare a Codului Fiscal: Cheltuielile salariale cu zilele libere de sarbatori vor fi suportate de la bugetul de stat

Ioana Badulescu

Legea 284/2010 a salarizarii unice va fi modificata de Guvern

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult