-6.7 C
România
16 ianuarie 2021
Economie

ANAF vinde la licitatie actiunile fetelor lui Dan Voiculescu la Sanagra

ANAF scoate la vanzare actiunile fetelor lui Dan Voiculescu la compania Sanagra. Potrivit unui anunt publicat pe site-ul ANAF, fiscul organizeaza o licitatie publica, pe 26 octombrie, pentru vanzarea unui numar de actiuni pe care fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu, Camelia Rodica si Corina Mirela Voiculescu, le detin la compania SC Sanagra SA din judetul Mures.

Aceasta este cea de-a doua licitatie pe care Agentia Nationala de Administare Fiscala (ANAF)  o organizeaza pentru vanzarea bunurilor familiei Voiculescu, transmite Adevarul.

O licitatie vizeaza vanzarea unui numar de 306 de actiuni pe care fiica cea mica a mogului media, Camelia, le detine la compania Sanagra din localitatea Santana de Mures, judetul Mures, pretul de pornire, fara TVA, fiind de 1,463 milioane de lei (aproximativ 330.000 de euro).

Foto: Adevarul

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

A castigat o avere pe Youtube jucand Minecraft. Uite ce vila de lux si-a luat Jordan Maron in Hollywood Hills

Cristiana Petrariu Bota

Indicele ROBOR la sase luni a crescut la 3,46%, potrivit datelor publicate de BNR

Ioana Badulescu

Adrian Tanase este noul director general al Bursei de Valori Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult